به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در جلسه امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی در جریان تصویب کلیات لایحه اجازه تعیین و وصول حق امتیاز فعالیت بخش غیردولتی در زمینه پست و مخابرات، علیرضا خسروی به عنوان مخالف اظهار داشت: اگر مشکلات کشور لیست شود و بخواهیم اولویت بندی کنیم دولت الکترونیک مهمتری از همه است و باید زیرساخت ها فراهم شود تا دولت الکترونیک به انجام برسد.
وی اظهار داشت: اگر نمی توانیم دهک ها را شناسایی کنیم، تردد نابه جا در سطح شهر داریم، در زمان مناسب اداره جات پاسخ مردم را نمی دهند و یا مشکلات امنیتی و حقوقی ایجاد می شود به دلیل عدم وجود دولت الکترونیک است. به نظر می رسد دولت الکترونیک در لایحه مذکور مغفول مانده شده است.
در ادامه ابراهیم کارخانه ای نماینده همدان به عنوان یکی از موافقان کلیات این لایحه اظهار داشت: در دنیای امروز هر کشوری بخواهد منافع خودش را حفظ کند باید به مرزهای علوم دست پیدا کند.
وی گفت: سرمایه گذاری های مخابرات پیش از واگذاری بیش از این چیزی بوده است که شاهد آن هستیم و این در حالی است که کشورهای در حال توسعه 4.5 میلیارد دلار صرف فناوری اطلاعات می کنند اما کشور ما 90 میلیون دلار به آن اختصاص داده است که این یک نقص بزرگ است.
کارخانه ای گفت: ما باید هزینه هایمان را برای توسعه زیرساخت های فناوری و اطلاعات و ارتباطات بیشتر کنیم تا ضمن جبران عقب ماندگی ها بتوانیم به روز باشیم.
همچنین سایر مخالفاین نیز عمده مخافلتشان در خصوص مغفول ماندن دولت الکترونیک در لایحه مذکور بود.
در ادامه فولادگر رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی نیز اظهار داشت: موافقت این کمیسیون با این لایحه به صورت مشروط است. این کمیسیون ملاحظاتی دارد که اگر آن ها رفع شود موافق این لایحه هستیم.
فولادگر گفت: اولویت استفاده از فناوری های داخلی و عدم تصدی گری های دولت از جمله ملاحظات این کمیسیون است.
به گزارش مهر، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز کلیات لایحه اجازه تعیین و وصول حق امتیاز فعالیت بخش غیردولتی در زمینه پست و مخابرات را تصویب کردند که بر اساس این مصوبه وزارت ارتباطات و فناوری می تواند 2800 میلیارد تومان درآمد خود را به صورت اختصاصی از خزانه برای گسترش زیرساخت های فناوری وصول نماید.