به گزارش خبرنگارمهر، ربیع فلاح پیش از ظهر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان مازندران با محوریت بازنگری سند چشم انداز 1404استان که در سال اجتماعات استانداری برگزار شد ضمن تسلیت ایام سوگواری آقا ابا عبداله الحسین(ع) و ایام محرم با بیان اینکه قانون آئین نامه اجرائی شورای برنامه ریزی از سال 90تصویب شد اظهار داشت: این قانون شامل نکات ارزنده ای است که می تواند به توسعه استان کمک کند.
وی افزود: با توجه به مسائل ومشکلات اقتصادی استان نتوانستیم برنامه پنجم توسعه اقتصادی را بر اساس قانون انجام دهیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه محور توسعه استان علاوه بر چشم انداز1404 ،بحث کشاورزی تنها محور توسعه استان تلقی شده، تصریح کرد: بخش هایی مانند صنعت و معدن وگردشگری با توجه به وضعیت استان و دریا به عنوان مزیت های نسبی استان باید روی آن نگاه خاصی شود تا بتوانیم آنها را به وضعیت مطلوب برسانیم.
فلاح با اشاره به آمایش سند چشم انداز گفت: قراردادی با شرکت مازند طرح بستیم تا به عنوان مشاور آمایش ازسند چشم انداز دورنمایی داشته باشیم تا در دهه بعد با دقت بیشتری بازنگری شود.
وی با بیان اینکه بر اساس سند چشم انداز ،بودجه برای توسعه استان در اختیار ما قرار می گیرد، افزود: در بحث کشاورزی نتوانستیم به جایگاه نسبی برسیم و این در صورتی است که در بخش صنعت ومعدن وگردشگری اصلا جایگاه خوبی نداریم.
وی با بیان اینکه ما شنیدیم برنامه پنجم توسعه به خوبی اجرا نشده با وجودی که این برنامه در حال تمام شدن است، بیان داشت:ما با هیج جای این برنامه هماهنگ نبودیم.
فلاح با بیان این مطلب که ما به وعده های روزهای آغازین کار در استان وفادار هستیم از برگزاری همایشی متشکل از همه استعدادها و پتانسیل های بالقوه انسانی مازندرانی که در سایر نقاط کشور مسئولیت دارند خبر داد و افزود: در اجرای برنامه ششم از این پتانسیل های استانی بهره می گیریم.
وی گفت: در حوزه کشاورزی،شیلات ودامپروری نکاتی که در برنامه پنجم بوده ولی به آن توجه نشده در تلاشیم در بوجه سال 93 برخی موضوعات اعم از زهکشی اراضی کشاورزی استان و یکپارچگی اراضی را به عنوان بحث محوری در توسعه کشاورزی داشته باشیم.
استاندار مازندران افزود: بر اساس موضوعات محوری در توسعه کشاورزی سال 93 می توانیم تولید را به 100درصد برسانیم و این در صورتی است که در برنامه پنجم این درصد در حدود 4 یا 5 بوده است.
فلاح به حل مشکل صنعتگران استان اشاره کرد وگفت:با نشست هایی که با تشکلهای کارگری وکارفرمایی داشتیم در جهت فعال نمودن اتاق بازرگانی و اتحادیه های بازرگانی گام های بلندی در پیش داریم.
وی با بیان اینکه با وجود مشکلات بودجه ای سال 92توانستیم با بنیاد برکت که دارای مدیرعامل وکارکنان مازندرانی است جلساتی داشته باشیم، افزود: این بنیاد با توجه به جایگاه خوبی که دارد این امکان و توانمندی را دارد که در بحث صنایع،کشاورزی و طرح های احداثی و نیمه تمام اقداماتی انجام دهد.
استاندار مازندران با بیان اینکه در احداث مدرسه و مسجد کارهائی صورت گرفته و محدودیتی برای استان وجود ندارد ابراز داشت: ما بودجه کلان را با توجه به طرح ها می توانیم پیگیری کنیم و این در صورتی است که بودجه ای که استان می گیرد 50درصد بودجه ای است که بایستی دریافت کند و ما تلاش می کنیم بودجه ای مناسب برای مازندران دریافت کنیم.