سید محمد مولوی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به اهمیت نماز در دین اسلام و برای آشنایی کودکان، نوجوانان و جوانان با تاثیرات مثبت آن و ترغیب هر چه بیشتر آنان به این امر مهم این اداره برنامه های منسجمی را در خصوص رسیدگی به نمازخانه های مدارس در نظر گرفته است.
وی در این راستا افزود: از جمله این برنامه ها مفروش کردن سطح نمازخانه های مدارس برای استفاده مطلوب نمازگزاران است.
رییس اداره آموزش و پرورش آبادان با توجه به نیاز هر مدرسه به داشتن یک نمازخانه مستقل اظهار کرد: این مساله نیز در دستور کار این اداره قرار دارد، البته به دلیل وجود مسایلی از جمله کمبود جا و دو شیفت بودن اکثریت مدارس تحقق این امر با مشکلاتی مواجه است که این اداره سعی در رفع این موانع و اداث یک نمازخانه مستقل برای هر مدرسه دارد که استفاده از سالن یا کلاسها به جای مکانی مستقل برای نمازخانه از راههای رفع این کمبود است.
مولوی با بیان این موضوع که با توجه به آمار مدارس آبادان این مدارس در حال حاضر به 41 نمازخانه مستقل نیاز دارند، تصریح کرد: رفع این کمبود علاوه بر همت آموزش و پرورش به به کمک و یاری دستگاههای اجرایی مرتبط و نیز نیازمند است.
وی ساماندهی وضعیت نماز و نمازخانه ها در مدارس را در گرو تشکیل جلسات منظم و پیگیر ستاد اقامه نماز و همچنین تشکیل شورای اقامه نماز در آبادان به عنوان مهمترین شورای این شهرستان دانست.
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۸
آبادان – خبرگزاری مهر: رئیس اداره آموزش و پرورش آبادان بهبود و رسیدگی به وضعیت نمازخانه های مدارس این شهرستان را از برنامه های آتی این اداره عنوان کرد.