امرالله احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر دو سایت بذر گندم مادری، یکی در روستای لاور شرقی به میزان 200 هکتار و دیگر در دشت پلنگ به میزان 100 هکتار در سطح شهرستان دشتی وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتی افزود: سایت بذر گندم در دشت پلنگ به صورت مکانیزه با آبیاری بارانی و سایت لاور شرقی با آبیاری نشتی انجام می شود.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود در 300 هکتار سطح زیر کشت یکهزار و200 تن گندم برداشت شود که پس از بوجاری، ضد عفونی و کیسه گیری توسط تعاون روستایی به کشاورزان شهرستان به نرخ دولتی فروش میشود.
کشت گندم دیم در 33 هزار هکتار مزارع دیم شهرستان دشتی
احمدی تصریح کرد: سطح زیر کشت گندم در مزارع دیمی 33 هزار هکتار می باشد که تاکنون 15 هزار هکتار کشت شده است و پیش بینی می شود با توجه به وضعیت خوب بارندگی سطح بیشتری کشت شود .
وی از پیش بینی برداشت 4هزارو500تن محصول گندم در مزارع دیمی در شهرستان خبر داد و گفت: امسال پیش بینی می شود مزارع آبی در 4 هزار هکتار زمین کشاورزی کشت شود.
اغلب کشت گندم در زمینهای کشاورزی لاورشرقی و دشت پلنگ است
احمدی با اشاره به اینکه بیشتر کشت گندم در زمینهای کشاورزی لاورشرقی و دشت پلنگ است، یادآور شد: در سال زراعی 92- 93 امیدواریم با توصیههای ناظرین تعیین شده مزارع بتوانیم از نظر تولید بذر گندم خود کفا شویم.
این مقام مسئول بیان داشت: در شهرستان دشتی 100 هکتار مزارع بذر گواهی شده وجود دارد که کشاورزانی که با تعاون روستایی قرار داد دارند اگر مزارع آنها از طرف مرکز تحقیقات مورد تائید قرار گرفت گندم آنها خریداری و به عنوان بذر فروخته میشود.