به گزارش خبرنگار مهر، بهروز زلالي بعد از ظهر شنبه در جلسه برنامه ریزی و توسعه حمایت های کمیته امداد اردبیل از نیازمندان اضافه کرد: این اعتبار برای پوشش تغذیه ای بیش از هزار و 100 کودک دچار سوء تغذيه هزینه شده است.
وی با بیان اینکه در شش ماهه اول سال جاری هزار و 100 کودک دچار سوء تغذيه در استان اردبيل به کميته امداد معرفي شدند تا در قالب سبد غذايي مشکل آنها برطرف شود، یادآور شد: برای این کودکان ماهانه به ارزش 500 هزار ريال سبد غذايي به صورت دوره دو ماهه در نظر گرفته شده است.
مديرکل کميته امداد استان افزود: اين سبد غذايي با توصيه کارشناسان و متخصصان حوزه بهداشت و درمان و تغذيه انجام شده و كميته امداد با بهرهگيري از نظرات آنها اين سبدهاي غذايي را تدارک ميبيند.
وی با اشاره به اجرای اين طرح تا پايان سال، رفع سوء تغذيه کودکان را جزو سرفصلهاي کاري کميته امداد برشمرد و متذکر شد: ما در اين زمينه اميدواريم با همراهي و حمايت خيرين بتوانيم خدمات گستردهاي را با در نظر گرفتن سرانه بالا به کودکان دچار سوء تغذيه ارائه کنيم.
زلالی تصریح کرد: علاوه بر این کميته امداد در کنار اجراي اين برنامه تلاش ميکند تا با فراهم آوردن زمينه و بستر، فعاليتي را انجام دهد تا خانوادهها به صورت مناسب و با تأمين امکانات از تغذيه شايسته بهرهمند شوند.
به گفته وی در کنار اين تعداد کودک مبتلا به سوء تغذيه تعدادي از زنان باردار نيز که مشکل سوء تغذيه داشتند به اين نهاد حمايتي معرفي شده اند تا در قالب سبد غذايي حمايت لازم انجام شود.
این مسئول ادامه داد: برخي از خانوادهها به دليل مشکلات اقتصادي توان تامين سبد غذايي مناسب و مقوي را ندارند که به همين دليل کودکان به عنوان آسيبپذيرترين قشر در معرض آسيب جدي سوء تغذيه قرار داشته که با معرفي مراکز بهداشت اين کودکان و زنان باردار تحت مراقبتهاي لازم و تغذيه مناسب قرار ميگيرند.
وی با اشاره به امضاء تفاهمنامه اين نهاد با دانشگاه علوم پزشکي و مراکز بهداشت در این خصوص عنوان کرد: با همکاري آنها اين کودکان و مادران باردار شناسايي شده و به نهاد حمايتي کميته امداد معرفي شوند تا با تقديم سبد غذايي که شامل برنج، روغن، حبوبات، ماکاروني و ديگر مايحتاج ضروري آنها است به تدريج سوء تغذيه آنها برطرف شود.