به گزارش خبرنگار مهر از بندر عباس، عبدالرضا رحمانی فضلی عصر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه استانداران سابق و جدید هرمزگان ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور به مردم هرمزگان، بیان داشت : اعتدال در تمامی کارهای دولت یازدهم در سرلوحه امور قرار گرفته و این مسئله ناشی از شخصیت اعتدالگرای دکتر روحانی است که می توان وی را تجسم عینی اعتدالگرایی دانست.
وی افزود: رئیس جمهور همواره در تصمیمات و مصوبات دولت بر رعایت اصل اعتدال تاکید دارد و استانداران نیز بر همین مبنا و به دور از اندیشه های تندرویانه انتخاب می شوند.
رحمانی فضلی در ادامه با اشاره به دیگر شاخص ها برای انتخاب استانداران عنوان کرد: داشتن تجربه مدیریتی مناسب یکی از این شاخص ها است که تاکنون استانداران انتخاب شده در حوزه های قانونگذاری ، اجرایی و علمی دارای سوابق خوبی بوده اند و باید به استفاده از نیروهای پرتوان جوان و رده های مدیریتی نیز توجه داشته باشند.
وزیر کشور گفت: شاخصه مهم دیگر ارتباط و تعامل مناسب با مردم است و اگر مسئولان بتوانند در این حوزه موفق عمل کرده و ارتباط مناسبی با مردم داشته باشند می توانند در تصمیم گیری های خود نیز موفق عمل کنند.
وی با بیان اینکه در انتخاب استانداران برای ما گرایشات سیاسی مبنا نیست تصریح کرد: ما از هر فردی که به منفعت عموم مردم کمک کند و این اصل را سرلوحه کار خود قرار دهد استفاده خواهیم کرد و همچنین پاکدستی و توجه به امانتداری در مسئولیت نیز از دیگر شاخصه های انتخاب استانداران است.
رحمانی فضلی با بیان اینکه مسئولان استانی باید در راستای شکوفایی استعدادها تلاش کنند اظهار داشت: حکومت اسلامی بر پایه اعتقادات مردم و با مجاهدت های فراوان برپا شده و هم اکنون جایز نیست تا لحظه ای فرصت خدمتگزاری را از دست بدهیم و در این راستا مدیران باید به مسئله عدالت نیز توجه داشته باشند چون عدالت واجب حاکمیت ما است و یکی از شعارهای اساسی انقلاب اسلامی بوده است.
وزیر کشور در ادامه سخنان خود به مسئله کارآمدی در حوزه های مختلف اشاره کرد و افزود: امروز کارآمدی اقتصادی ما با چالش مواجه است و رشد اقتصادی منفی، تورم بالا، پائین بودن تولید ناخالص داخلی و همچنین بیکاری بالا، زیبنده کشور ما نیست و باید در این عرصه تلاش های بسیاری را برای جبران عقب ماندگی هایی که در طول تاریخ برای کشور ما بوجود آمده انجام دهیم.
وی گفت: ما باید ثابت کنیم که در هر شرایطی می توانیم پیشرفت کرده و اوضاع بهتری را برای مردم ایجاد کنیم و خوشبختانه امروز پس از 10 سال رویارویی با دشمنان و وضع تحریم ها علیه ملت ایران، در نهایت مقاومت ملت ایران نتیجه داد و دنیا مجبور شد تا به حقانیت ایران اسلامی در بهره مندی از انرژی صلح آمیز هسته ای اعتراف کند.
رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: زمانی حتی ما برای استفاده از یک و یا 20 سانتریفیوژ با کشورهای اروپایی مذاکره می کردیم اما امروز آنها هزاران سانتریفیوژ ما را قبول کرده اند و شاهد هستیم که ایران می تواند در مذاکره با شش کشور دیگر دنیا موفق بوده و حقانیت خود را اثبات کند.
وزیر کشور بابیان اینکه جمهوری اسلامی ایران کشوری تاثیرگذار در منطقه و جهان است عنوان کرد: امروزه جهان از حالت تک قطبی و یا دو قطبی بیرون آمده و دیگر قدرت تنها در دست کشوری همچون آمریکا نیست و به نوعی تقسیم شده و ایران نیز کشوری تاثیرگذار در عرصه بین المللی است و باید برای افزایش قدرت و کارآمدی خود بتوانیم مشکلات و چالش های اقتصادی را نیز حل کنیم.
وی با بیان اینکه ما نباید تنها به درآمد حاصل از نفت اتکا داشته باشیم خاطرنشان کرد: اگر ما بتوانیم روزانه دو میلیون بشکه نفت بفروشیم این رقم تنها پاسخگوی بودجه جاری کشور خواهد بود و باید شرایطی را برای رشد مولفه های تولید و قوی کردن پایه اقتصادی کشور فراهم کنیم تا دیگر تنها متکی به درآمد نفت نباشیم.
رحمانی فضلی با اشاره به ظرفیت ها و منابع استان هرمزگان اضافه کرد: این استان از منابع و ظرفیت های اقتصادی و همچنین دریایی برخوردار است که می تواند عاملی برای ایجاد ثروت و تولید باشد و هرمزگان برای پیشرفت نباید تنها چشم انداز کمک های دولتی بماند و باید با تکیه بر منابع داخلی خود بتواند به شکوفایی اقتصادی دست پیدا کند.
وزیر کشور گفت: مسئله دیگری که ما باید به آن توجه داشته باشیم توجه به صرفه جویی و جلوگیری از هدر رفتن سرمایه ها و رسیدن به بهره وری است و در حالی که حدود 20 درصد مصارف کشور بیش از نیاز موجود است باید تلاش کنیم تا با صرفه جویی این رقم را کاهش داده و به رشد اقتصادی برسیم.
وی یادآور شد: بدون صرفه جویی و بهره وری اقتصادی در رقابت اقتصادی و تولید کالا از سایر کشورها عقب خواهیم افتاد و این مسئله از اهمیت بسیاری برخوردار است.
رحمانی فضلی تاکید کرد: باید از این فرصت در مقطع فعلی که ملت ایران فردی را انتخاب کرده اند که حرف او تعادل ، ایجاد امنیت، آرامش، ثبات و تعامل است به خوبی استفاده کرده و به کمک یکدیگر شرایط مناسبی را در کشور ایجاد کنیم.
وزیر کشور در ادامه سخنان خود به مسئله مصوبه جداسازی بخش هایی از شهرستان پارسیان هرمزگان و الحاق آن به استان فارس اشاره کرد و افزود: تقسیمات کشوری مسئله ای ملی است اما این موضوع در سطح بالاتری از وزارت کشور تصمیم گیری شد و از قبل هم قرار بود ابلاغ شود اما با مشورت ائمه جمعه و نمایندگان استان به این نتیجه رسیدیم که این موضوع نیازمند کارشناسی بیشتر است.
وی گفت: ما نمی خواهیم تصمیماتی به مردم دیکته شود و در چنین تصمیماتی رضایتمندی مردم نیز مورد توجه قرار می گیرد و در خصوص این موضوع خاص جلسات کارشناسی ادامه دارد و هر تصمیمی با توجه به خواسته و رضایت مردم گرفته می شود.