خصوصي سازي بخش دخانيات در كشور به دليل تبليغات شركتها در اين زمينه موجب افزايش گرايش نسل نو جوان و جوان به مصرف دخانيات مي شود .

به گزارش خبر نگار اجتماعي خبر گزاري مهر ،  مدير كل دفتر پيشگيري وزارت اموزش و پرورش با بيان اين مطلب افزود: در صورت  گسترش خصوصي سازي بخش  د خانيات در كشور ، كارخانه ها و شركتها براي  افزايشر فروش خود تبليغات گسترده اي خواهند داشت  كه اين مساله موجب افزايش گرايش نوجوانان و جوانان به مصرف دخانيات مي شود.  

عباس خالصي در ادامه گفت : در سال تحصيلي جديد دفتر پيشگيري وزارت اموزش و پرورش بر نامه ويژه اي به منظور پيشگيري از مصرف دخانيات براي دانش اموزان،  اولياء ومعلمان  در تعدادي از مدارس سراسر كشور اجرا مي كند  و همچنين طرح مدارس مروج سلامت در سال تحصيلي جديد در 3200 مدرسه مقطع متوسطه سراسر كشوراجرا  مي شود.

وي افزود : در سال تحصيلي گذشته 5/2 ميليارد تومان اعتبار از سوي ستاد مبارزه با مواد مخدر در اختيار اموزش و پرورش به منظور فرهنگ سازي و پيشگيري از گرايش دانش اموزان به مواد مخدرقرار گرفت كه بر گزاري همايش ها ، نمايشگاههاي مختلف ، بر پايي اردوهاي دانش اموزي و مسابقات ورزشي و هنري  ، تشكيل كار گاههاي اموزشي ويژه اولياء دانش اموزان و كار كنان مدارس از مهمترين بر نامه هاي وزارت اموزش و پرورش در سال گذ شته است  ، اما در سال 82 هنوز بودجه اي به اين منظور اختصاص نيافته است .

وي در ادامه تصريح كرد : در زمينه بحث اسيبهاي اجتماعي و گرايش نسل نوجوان و جوان به مواد مخدر ، دخانيات و رفتار هاي پر خطر عوامل متعددي مانند كنجكاوي ، لذت جويي ،  افسردگي و انحرافات جنسي موثر است كه در اين زمينه با استفاده از مربيان و معلمان اموزش ديده در مدارس مروج سلامت  دفتر چه هاي خود اموز پيشگيري از رفتار هاي پر خطر به منظور آ گاه سازي   دانش اموزان و اولياء انها با اين معضلات در اختيار انها قرار مي گيرد .

وي افزود: در مدارس مروج سلامت دانش اموزان با چهار موضوع اصلي شامل دخانيات ، اعتياد ، ايدز ، و نفي خشونت در قالب 20 ساعت بر نامه  اموزشي اشنا مي شوند .

خالصي در ادامه گفت: در سال تحصيلي 83-82 در مدارس مروج سلامت  فيلم هاي اموزشي با ارايه پيامهاي اساسي در زمينه آگاه سازي دانش اموزان از رفتارهاي پر خطر از طريق جلوه هاي هنري در اختيار دانش اموزان و مربيان مدرسه قرار داده مي شود .

مدير كل دفتر پيشگيري وزارت اموزش و پرورش تصريح كرد : در سال تحصيلي جديد در دوره راهنمايي نيز بر نامه درسي مهارتهاي زندگي در 3500 مدرسه سراسر كشور براي اشنايي دانش اموزان با مهارت درست زيستن و با هم زيستن تد ريس مي شود.

وي در پايان گفت : در سال گذشته  با شناسايي دانش اموزاني كه در معرض رفتارهاي پر خطر بودند با همكاري سازمانهاي مختلف اقداماتي براي كمك به اين دانش اموزان صورت گرفت .

خالصي از ارايه  امار دانش آموزان معتاد در مدارس  خود داري كرد واظهار داشت:  تير ماه آينده آمار دقيق آنها را اعلام مي كنيم .