اردبیل – خبرگزاری مهر: معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اردبیل خواستار تغییر قطب آموزشی کنکور استان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، طوس احمدی حصار ظهر دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش اردبیل تصریح کرد: در حال حاضر اردبیل با استانهای آذربایجان شرقی و غربی در یک ناحیه و با استانهای آذربایجان شرقی، غربی، کردستان، کرمانشاه و همدان در یک قطب قرار داد.

وی با بیان اینکه دوری مسافت و تفاوتهای فرهنگی موجب شده بسیاری از دانش آموزان اردبیلی استانهای همقطب را برای ادامه تحصیل انتخاب نکنند، اضافه کرد: علاوه بر این، این موضوع موجب شده است تاثیر منفی در نتایج کنکور سراسری حاصل شود.

وی خواستار توجه مسئولان ارشد استانی به تغییر قطب آموزشی شده و افزود: می توان دو استان کردستان و کرمانشاه را با دو استان گیلان و مازندران جابه جا کرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان از کسب رتبه 16 در کنکور امسال توسط استان خبر داد و افزود: این رتبه در سال گذشته 14 و در سال 90، 19 بوده است.

کاهش محسوس رتبه درگروه زبان

وی تاکید کرد: در گروه انسانی رتبه هشت، تجربی رتبه 18، ریاضی رتبه 13، هنر رتبه 9 و زبان رتبه 25 در بین استانها کسب شده است.

به گفته احمدی حصار به دلیل تاثیر منفی گروه زبان رتبه استان در سه گروه ریاضی، انسانی و تجربی 11 و در پنج گروه 16 حاصل شده است.

اقبال دانش آموزان دختر به رشته های تجربی

وی تاکید کرد: علاوه بر این اقبال خانواده ها و به ویژه دانش آموزان دختر استان به رشته های تجربی و به خصوص رشته پزشکی موجب شده که نتایج کنکور مغایر با انتظارات باشد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان با تاکید به ضرورت توسعه متوازن رشته ها ادامه داد: اجرای این مهم نیازمند فرهنگ سازی و آگاهی بخشی به خانواده ها است.

وی تاکید کرد: در سالتحصیلی جاری 48 درصد دانش آموزان به سمت رشته های فنی حرفه ای و کاردانش و مابقی به سمت رشته های نظری رفته اند.

احمدی حصار با بیان اینکه این تفاوت در سال تحصیلی گذشته 50 به 50 بود، اضافه کرد: باید زمینه گرایش به رشته های فنی حرفه ای و کاردانش فراهم شود.

اعتبار کیفیت بخشی آموزشی مناطق محروم را نداریم

وی از جمله برنامه های آموزشی پیش روی اداره آموزش و پرورش را کیفیت بخشی شیوه های آموزشی و افزایش سطح معلومات دانش آموزان عنوان کرد و افزود: به همین منظور اجرای دوره های آموزشی در 29 آموزشگاه در هشت ماده درسی با 30 کلاس درس پیش بینی شده است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان با تاکید به محدودیت اعتباری اجرای این طرح اضافه کرد: 690 میلیون ریال برای اجرای این طرح اعتبار لازم است.

وی خواستار تامین اعتبار این طرح با توجه به ضرورت ارتقا کیفی آموزشهای ارائه شده در مدارس شد.

برچسب‌ها