به گزارش خبرنگار مهر، پرویز ابراهیمی پیش از ظهر در نشست هماهنگی برگزاری جشنواره آیین های محلی و بومی که در اسفند ماه سال جاری به میزبانی شهر صالح آباد برگزار خواهد شد، عنوان داشت: هدف اصلی در کانون پرورش فکری تربیت اعضا است که استفاده از ابزار هنر و زبان بازی در تحقق این مهم تأثیر گذار است.
ابراهیمی با اشاره به اینکه باید در حوزه تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان سرمایه گذاری های جدید انجام شود، اظهار داشت: متولیان حوزه پرورش کودکان و نوجوانان باید در بحث تولیدات به ویژه در تولیدات عروسکی با هویت اصیل ایرانی تلاشی مضاعف داشته باشند.
وی افزود: با توجه به اینکه جشنواره نقد کتاب استانی با موفقیت در صالح آباد برگزار شد، همین امر زمینه ساز برگزاری جشنواره آیین های محلی استانی به میزبانی این شهر شد.
ابراهیمی ایجاد روحیه نشاط، خلاقیت و توسعه را از اهداف برگزاری جشنواره آیین های محلی و بومی برشمرد و گفت: در صورت وجود ظرفیت برگزاری جشنواره های این چنینی در صالح آباد، برای اجرای سایر جشنواره های استانی نیز این آمادگی وجود دارد که برگزاری آنها را به این شهر سوق دهیم.
برنامه ریزی برای نسل آینده ساز، مستلزم شناخت راه صحیح است
شهردار صالح آباد نیز در این نشست اظهار داشت: آموزش برای تربیت فرزندان هزینه نیست بلکه نوعی سرمایه گذاری است که در آینده خود را نشان می دهد.
احـمد رسولی با بیان اینکه خمیر مایه و شیرازه فرزندان تا 13سالگی شکل می گیرد، گفت: اگر فرهنگ مردمی در کارهای فرهنگی دخیل شود، امور فرهنگی ماندگاری بیشتری خواهند داشت.
رسولی افزود: برنامه ریزی برای نسل های آتی خود مستلزم شناخت راه صحیح است تا برای نسل های آتی مفید و مؤثر واقع شود.
وی اذعان داشت: ساخت و استفاده از اسباب بازی به عنوان سمبلی برای تربیت، رشد و ارتقا فکری کودکان در هر جامعه ای باید به فراخور فرهنگ آن جامعه باشد تا با توجه به فرهنگ بومی و اصیل ایرانی، فرزندان این مرز و بوم الگو برداری درستی داشته باشند.
کانون های پرورشی کودکان و نوجوانان، نقطه آغاز پشتوانه فکری و فرهنگی هر جامعه ای است
رئیس شورای اسلامی شهر صالح آباد نیز در این نشست با اعلام اینکه استفاده از نقطه نظرات نخبگان و افراد فرهیخته در افزایش شور و نشاط در کانون گرم خانواده موثر است، گفت: هر فردی در هر پست و مقامی بایستی کمک حال کانون پرورش فکری باشد تا فرزندانی با تربیت اسلامی و فرهنگ اصیل ایرانی تربیت شوند.
محمد هادی درخشان قرار دادن برنامه های کانون های پرورشی فکری در متن مردم را نیز در شکوفایی استعدادها و توفیق بیشتر این مراکز مفید خواند و عنوان داشت: همکاری و مشارکت های خانواده ها در پیشبرد برنامه های کانون های پرورشی فکری خود در مؤثر عمل کردن این مراکز به عنوان پرورش دهندگان نسل آینده ساز، مفید خواهد بود.
درخشان افزود: از آنجا که نقطه آغاز پشتوانه فکری و فرهنگی هر جامعه را کانونهای پرورش فکری تشکیل می دهند و از طرفی نیز مسئولیت فرهنگی بسیار سنگین است که به همین منظور کار مضاعفی را می طلبد، بنابراین حمایتها و همکاریهای خانواده ها با مسئولین این کانون ها بسیار ارزشمند و مفید است.