به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا هادربادی پیش از ظهر دوشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان، با بیان اینکه وظیفه جهاد کشاورزی اشتغال نبوده و در بخش تولید وظیفه دارد، اظهارداشت: این در حالی است که اشتغال در بخش کشاورزی موجب کاهش مهاجرت ها و افزایش درآمد کشاورزان می شود.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته بالغ بر 80 میلیارد تومان سرمایه در گردش در بخش کشاورزی استان سرمایه گذاری شده است، افزود: این هزینه ها و پرداخت تسهیلات در بخش کشاورزی موجب رونق این بخش شده است.
وی با بیان اینکه کشاورزی طرح نیمه تمام ندارد و طرح های این بخش مستمر است، بیان کرد: طرح هایی از جمله احیای قنوات، مبارزه با آفات و... را نمی توان متوقف کرد و باید به طور مستمر ادامه یابد.
وی خواستار نگاه ویژه به بودجه بخش کشاورزی استان شد و گفت: هزینه کرد اعتبارات در روستاها به لحاظ اهمیت ویژه بخش های راه، بهداشت، کشاورزی و... باید با اولویت بندی انجام شود.
وی از مسئولان خواست در زمینه تولیدات بخش کشاورزی و دامداری تنها صدور مجوز را در دستور کار نداشته باشند و با توجه به نیاز استان و واحدهای قبلی مجوز صادر کنند.
هادربادی ادامه داد: صدور بیش از اندازه مجوزها در یک محصول تولیدی منجر به متوقف شدن واحدهای قبلی و کاهش اشتغال ایجاد شده می شود.
بهره مندی 20 هزار نفر از آموشهای فنی و حرفه ای
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی هم در این نشست تعهد اشتغال بهزیستی استان را 300 نفر اعلام کرد و افزود: تاکنون 91 درصد تعهد اشتغال امسال استان محقق شده است.
محمدحسن اکبری مطلق افزود: اشتغال ایجاد شده سال جاری از سوی این مجموعه 341 نفر بوده است.
مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی هم در این نشست اظهارداشت: در 10 ماهه امسال بالغ بر 20 هزار نفر از دوره های آموزشی فنی و حرفه ای برخوردار شدند.
حسین خوشایند اظهارداشت: از این رقم 13 هزار و 220 نفر در مراکز دولتی و هفت هزار نفر در مراکز آزاد فنی و حرفه ای آموزش دیده اند.
مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی یادآور شد: دوره های آموزشی در مراکز ثابت، سیار، جوار پادگانها، زندانها و دانشگاه ها اجرا می شود.