به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با روزهای پایانی سال 1392 و ایام عید نوروز، جشن بزرگ نیکوکاری به همت کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) و نهادهای فرهنگی و خدماتی در سراسر شهرستان های استان تهران با شعار توانمندسازی خانوادهها در تمامی شهرستانها و به صورت نمادین با حضور مسئولین شهرستانی برگزار شد.
کمیته امداد خدمات گستردهای را به مددجوبان میدهد
کریم محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: كميته امداد به منظور حمايت بهتر از خانوادههاي زيرپوشش اين نهاد از ظرفيتهاي مردمي بهره گرفته و به همين منظور سالانه طرحهاي مشاركتي مختلفي را اجرا ميكند.
قائم مقام کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) استان تهران افزود: امروز نهاد مقدس کمیته امداد امام(ره) که یادگار معمار کبیر انقلاب اسلامی است، منشاء خدمات بسیار زیادی در داخل و خارج کشور است و باید بیش از پیش مورد توجه و حمایت قرار بگیرد.
محمودی ادامه داد: نقش مردم در حکومت اسلامی تعیینکننده است و همانطور که آنان همواره برای حفظ اقتدار و اعتلای نظام اسلامی میکوشند، وظیفه مسئولین است که با بهرهگیری از تمام امکانات موجود، برای رفع مشکلات و تسکین دردهای آنان گام برداشته تا در سایه تعامل و همدلی مردم و مسئولین شاهد شکوفایی استعدادها و تواناییها و رشد بیشتر کشور در همه ابعاد باشیم.
وی با اشاره به اینکه مددجویان تحت حمایت این نهاد علاوه بر دریافت مستمری و کمکهای نقدی، از خدمات فرهنگی، مشاورهای، اشتغال، درمان و ... نیز بهرهمند میشوند، گفت: در راستای توانمندسازی خانوادهها، مشاوره شغلی جهت ترغیب و هدایت آنان به سمت اجرای طرح های اشتغال زایی از جمله سیاست ها و اهداف کمیته امداد میباشد.
مشارکت در جشن نیکوکاری باعث شادی نیازمندان می شود
حسین فتح آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کمیته امداد منشا خدمات بسیاری خوبی در عرصه های مختلف بوده است، اظهار داشت: همان گونه که مقام معظم رهبری تاکید کردند جلب رضایت مردم زمینه ساز جلب رضایت الهی است.
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) قرچک افزود: تأمین بخشی از نیازهای ایتام و نیازمندان میتواند تحولی بزرگ را در مسیر زندگی آنها به وجود آورد و رشد و پیشرفت آن ها را رقم بزند و مشارکت در جشن نیکوکاری باعث خشنودی قلب یتیمان و نیازمندان و خشنودی خداوند و نوشتن ثواب عظیم برای کسانی که در این جشن سهیم شدند میشود.
وی با اشاره به اینکه زنگ جشن نیکوکاری اهمیت فرهنگ احسان و نیکوکاری را یادآوری می کند افزود: درآستانه بهار نباید نسبت به نیازهای محرومان و همنوعان بی تفاوت باشیم.
این مسئول با بیان اینکه جشن نیکوکاری امسال با حضور پر شور نیکوکاران جوان و نوجوان قرچکی به ویژه در مدارس برگزار شد، افزود: نیکوکاری و انفاق ریشه در فرهنگ اسلامی و فطرت پاک انسان ها دارد چراکه فطرت پاک بشر این اجازه را به او نمیدهد تا همنوع خود را نیازمند دیده و اقدامی را برای رفع نیاز او نکند.
فتح آبادی جشن نیکوکاری را بهترین فرصت برای جذب مشارکتهای مردمی خیرین گرامی عنوان کرد و گفت: امسال نیز جشن نیکوکاری همزمان با سراسر کشور در روز های 14، 15 توسط کمیتهی امداد و با همکاری صداو سیما، آموزش و پرورش، بسیج و مستضعفین و هیأت ورزش های همگانی برگزار خواهد شد.
این مسئول گفت: جشن نیکوکاری را فرصتی بی نظیر برای تقسیم شادی ها عنوان کرد و بیان داشت: وی جشن نیکوکاری و کمک به همنوع نیازمند خود، یکی از کارهای مورد تاکید قرآن کریم و دین اسلام است و به خاطر اجر و ثواب دنیوی و اخروی بسیاری که این جشن دارد، باید با شور و شعف خاص و به صورت باشکوه برگزار شود.
وی ضمن تشکر از مسئولان اداراتی که با همکاری و همیاری خود کمیته امداد امام خمینی(ره) را در خدمت رسانی هـر چه بیشتر به دانش آموزان نیـازمند همراهی میکنند، افزود: تمامی روزهای زندگی ما باید روز کمک به نیازمندان و مستمندان جامعه باشد و در این روز بزرگ و به یاد ماندنی، مردم به یاری و دستگیری هم نوعان نیازمند خود می شتابند و باید تمام سعی و تلاش خود را برای ایجاد فضای تبلیغاتی مناسب و حضور حداکثری مردم با استفاده از آموزههای دینی انجام دهیم.
فتح آبادی تأکید کرد: برای تقویت اینگونه کمکهای خداپسندانه، باید از ظرفیت بسیار بالای روحانیون و مبلغین، مساجد، هیئات مذهبی و کانونهای فرهنگی تبلیغی برای تأمین نیازهای نیازمندان و مستمندان نهایت استفاده را کرد.
وی با اشاره به این که برگزاری جشن نیکوکاری در مدارس با همکاری آموزش و پرورش اجرایی میشود، اضافه کرد: پس از جمع آوری کمکهای دانش آموزان مدارس در جشن نیکوکاری، کمک های نقدی به حساب کمیته امداد شهرستان واریز می شود تا در کنار کمک های غیر نقدی برای توزیع میان دانش آموزان نیازمند در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.
مسلمانان نمی توانند در برابر گرفتاریهای برادران دینی خود بی تفاوت باشند
حمید آرونی رییس کمیته امداد امام خمینی ورامین نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در جامعهای که بر مبنای الگوی اسلامی و مکتب علوی تشکیل شده، مسلمان نمیتواند در برابر نیازها و گرفتاریهای برادران دینی خود بیتفاوت باشد، بلکه با احساس مسئولیت، در پی کمک و رفع مشکلات آنان خواهد بود.
رییس کمیته امداد امام خمینی ورامین افزود: احسان و مردمداری، اخلاق زیبنده مسلمانی است که میخواهد از الگوهای دینی و ارزشهای مکتبی الهام گیرد و زندگی اسلامی را به وجود آورد. مردم، به ویژه گرفتاران و دردمندان، نیازمند رسیدگی و کمک هستندو پرسیدن از گرفتاریها و مشکلات دیگران و تلاش در برطرف ساختن آنها، نه تنها دروازه دلها، بلکه درهای بهشت و رحمت الهی را به روی انسان میگشاید.
وی ادامه داد: همیشه فرصتهای کار خیر برای انسانها وجود ندارد، سنت الهی این است که امکان دارد سال بعد در چنین روزهایی نباشیم و بنابراین باید برای آخرتمان ذخیره کنیم و امروز کمیته امداد که منشا خدمات بسیار زیادی در داخل و خارج کشور است و باید بیش از پیش مورد توجه و حمایت قرار بگیرد.
آرونی اضافه کرد: مردم ما احسان و بزرگواری خود را ثابت کردند، ما گمان میکردیم پس از هدفمندی یارانهها کمکهای مردمی کاهش یابد اما اینطور نشد و حتی کمکها بیشتر هم شد، مردم ما ممکن است ثروتمند نباشند اما سخاوتمند هستند.