به گزارش خبرنگار مهر، امامعلی عبدالملکی پیش ازظهر شنبه در اولین جلسه شورای اداری شهرستان نهاوند در سالن شهدای فرمانداری اظهار داشت: برای تحقق شعار سال و عمل به منویات مقام معظم رهبری شیوه اجرایی مدیریت شهرستان باید تغییر و مدیریت جهادی با عزم ملی در همه زمینه ها اعمال شود.
عبدالملکی گفت: مدیری که توان ایجاد هزینه برای رفع مشکلات و گفتاری مردم و اجرای طرح ها و پروژه های مختلف را ندارد چگونه می تواند با روحیه مدیریت جهادی و عزم ملی در جهت بهبود وضعیت فعلی اقدام کند.
وی افزود: همه ادارات و دستگاه های مختلف اجرایی شهرستان نهاوند باید از فرصت های تخصیص بودجه و تسهیلات برای اجرای طرح ها و پروژه های مختلف استفاده کنند.
بدون مشارکت و حضور مردم و بهره گیری از سرمایه بخش خصوصی تحقق شعار سال امکان پذیر نیست
فرماندار شهرستان نهاوند عنوان کرد: بدون مشارکت و حضور مردم و بهره گیری از سرمایه بخش خصوصی تحقق شعار سال امکان پذیر نیست و برای حضور و مشارکت گسترده مردم در توسعه و پیشرفت شهرستان باید رضایت و اعتماد آنها جلب شود.
امامعلی عبدالملکی بیان داشت: هر میزان که اعتماد مردم به حاکمیت و مسئولان بیشتر باشد عزم ملی و مشارکت مردم برای فراهم نمودن زمینه های تحقق شعار سال بیشتر می شود.
عبدالملکی ادامه داد: مدیریت روزه مره و سنتی هشت صبح تا 14 بعدازظهر نمی تواند پاسخگویی مشکلات و حل کمبودها باشد بلکه باید با تلاش و کوشش و با استفاده از فرهنگ مدیریت جهادی به توسعه و پیشرفت شهرستان کمک کرد.
وی افزود: در یک فرهنگ پویا اقتصاد پاینده و مستمر بر اساس تولید و ظرفیت های داخلی شکل می گیرد و فرهنگ بدون اغراق زیر بنای اقتصاد سالم و سیاست است.
فرماندار شهرستان نهاوند با اشاره به آمادگی رئیس جمهور و هئیت دولت برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی و مسائل فرهنگی گفت: در بحث اقتصاد مقاومتی رکن اصلی و زیربنایی توجه به تولید داخلی و توانایی و ظرفیت مردمی است.
امامعلی عبدالملکی بیان داشت: بحث هدفمندی یارانه ها از درون گفتمان و شعار های مقام معظم رهبری بیرون آمد و گام اول آن در دولت قبلی علی رغم مشکلاتی که در نحوه اجرا داشت برداشته شد اما تدبیر مناسب برای حل مشکلات اقتصادی کشور است.
عبدالملکی عنوان کرد: در مرحله اجرای هدفمندی یارانه ها در گام نخست توسط دولت قبلی قرار بود از محل درآمد حامل های انرژی 30 درصد به بخش تولید داخلی اختصاص یابد که این مهم صورت نگرفت و نتیجه آن تعطیلی 600 واحد و کارگاه تولیدی در سطح استان از مجموع هزار و 600 واحد تولیدی بوده است.
وی اظهار داشت: برابر سند چشم انداز 20 ساله توسعه و پیشرفت ایران که توسط مقام معظم رهبری در سال 1382 ابلاغ شده است ایران اسلامی باید در سال 1404 به قدرت برتر منطقه در حوزه اقتصاد و نظامی و فرهنگ و تکنولوژی روز تبدیل شود.
رشد اقتصادی کشور در سالهای اخیر منفی بوده است
فرماندار شهرستان نهاوند افزود: برای رسیدن به قدرت برتر منطقه در زمینه های مختلف نیاز به رشد اقتصادی هشت درصد داریم و این در حالی است که رئیس جمهور رشد اقتصادی کشور را در سالهای اخیرمنفی پنج و پنج دهم عنوان کرده و این به معنی آن است که در کشور مشکلاتی وجود دارد که باید با مدیریت جهادی و عزم ملی حل شود.
امامعلی عبدالملکی اظهار داشت: با شرایط موجود باید زمینه رشد اقتصادی 13 درصدی در کشور را فراهم تا جبران عقب ماندگی سالهای گذشته انجام شود.
عبدالملکی عنوان کرد: نقدینگی کشور و پولی که در اختیار مردم قرار دارد در شرایط فعلی 500 هزار میلیارد تومان است که به اندازه 50 سال اعتبارات عمرانی کشور است که اگر تلاش و کوشش شود این نقدینگی به سمت تولید داخلی هدایت و مشکلات اقتصادی کشور حل می شود.