به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین ملکی راد، عضو هیئت علمی پژوهشکده مهدویت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در تبیین این پروژه اظهارداشت: ظهور امام مهدی(عج) و چگونگی شکل گیری حکومت جهانی، به مقدمات و شرایط مختلفی وابسته است. برای اجرای برنامههای نهضت جهانی، علاوه بر دیگر اسباب و عوامل، به یارانی عاشق، مؤمن، شجاع، فهیم و مخلصی که از نظر اخلاقی در اوج قله کمال راه یافته اند، نیاز است.
وی ادامه داد: یکی از عوامل مهم در این زمینه، بررسی نقش و جایگاه اساسی و زیربنایی خانواده در تربیت نسل منتظر و در نتیجه کمک به فراهم ساختن زمینهها و بسترهای مناسب برای حضور فعال و گسترده زمینهسازان، در جهت زمینهسازی ظهور است. زیرا خانواده میتواند در تربیت نسل منتظر و آگاهی بخشی به آنان و انتقال آموزههای انتظار پویا و ... نقش مؤثر و کارآمدی داشته باشد و کانون مهم تربیتی و اصلاحی برای شکلگیری گروه زمینهساز بهحساب آید.
دکتر ملکی راد اضافه کرد: از این رو پژوهشی در مورد «نقش خانواده در زمینهسازی ظهور» با هدف ارائه شیوهها و راهکاری مناسب و مؤثر تربیتی و اخلاقی در این زمینه انجام شد.
این پژوهشگر مطالعات مهدوی تصریح کرد: این پروژه در قالب پنج فصل، مباحث مرتبط با این موضوع را دنبال می کند و به مباحثی چون ویژگیهای خانواده منتظر و نقش خانواده در تربیت عقلانی و اخلاقی و عبادی فرزندان می پردازد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در پایان سخنانش اظهارداشت: این پژوهش اکنون به اتمام رسیده و جهت بررسی و تأیید نهایی به شورای پژوهشی پژوهشگاه ارسال شده است که امیدواریم پس از تأیید به نشر پژوهشگاه جهت چاپ ارسال شود.
همچنین در خبر دیگری از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی آمده است: شماره یکصد و شصت و هشت و نه مجله حوزه توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
مقالات ارائه شده در این شماره به شرح ذیل است:
1. شباهت گذشت به آینده
2. عالمان دین و امنیت اجتماعی در تاریخ معاصر
3. برگی زرین از تاریخ معاصر، نامه منتشر نشده از آیات عظام اصفهانی، نائینی
4. نقش علمای حوزه در مقابله با تجزیه طلبی در تاریخ معاصر
5. نقد موضع روحانیت در برابر بردار کشیدن شیخ فضل الله نوری
6. نقد و بررسی موضع علما در برابر تبعید و شهادت مدرس
7. مهم ترین پناه گاه دادخواهان در تاریخ معاصر
8. حوزه های علمیه و ادب فارسی ایران معاصر
این مجله در 344 صفحه و با قیمت 5000 تومان عرضه شده و علاقه مندان جهت دریافت آن می توانند به آدرس قم، میدان شهدا، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، دفتر مجله فقه، صندوق پستی 37185599 مراجعه کرده یا با شماره تلفن 37116666-025 تماس حاصل کنند.