به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین شاهمرادی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان،شورای فرهنگ عمومی را بازوی شورای انقلاب فرهنگی یاد کردوافزود: در سال 64 مقام معظم رهبری که رئیس جمهور بودند نیاز به شورای فرهنگ عمومی را احساس کردند و دستور تشکیل این شورا را دادند.
وی،با اشاره به اینکه ماموریت شورای فرهنگ عمومی حساب شده و کامل است ولی با گذشت سالها نیاز به یک بازنگری تشکیلاتی در مرکز و در استانها دارد اظهار داشت: این بازنگری تکلیف اصلی شورا را رفع نمی کند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، گفت: مباحثی که در شورای فرهنگ عمومی مطرح می شود اهمیت بسیار زیادی دارد.
حجت الاسلام شاهمرادی تاکید کرد: شورای فرهنگ عمومی نسبت به هنجارها و ناهنجاریهای استان خود یک وظیفه عامی دارد که باید به آنها بپردازد و شورای فرهنگ عمومی در استان به مسائل ریشه ای پرداخته و آن را بررسی کندو دراین راستا برای تحقق این امر باید وضعیت استان و شهرستان به خوبی رصد شود.
وی، گفت: باید واقعیتها آن گونه که هستند ارزیابی شود نه آنگونه که دوست داریم و باید از واقعیتهای جامعه از جمله، جوان، خانواده، دین و فرهنگ، طلاق ، اعتیاد آماری به دست آورد و رصد کرد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور ، با اشاره به اینکه باید از نخبگان وصاحب نظران در مسائل فرهنگی استفاده شود گفت: باید جلسات اتاق فکر در شورای فرهنگ عمومی با حضور نخبگان برگزار شود و آنچه در جلسات این شورا تصمیم گیری می شود باید در بدنه دستگاههای عضواجرایی شود.
حجت الاسلام شاهمرادی ، یاد آورشد: حضور مسئولان در جلسات شورای فرهنگ عمومی زمانی معنا دارد که ورودی و خروجی آنها متناسب با شورای فرهنگ عمومی باشد.
وی گفت: در حال حاضر مردم استان محتاج رشد فرهنگی هستند و باید این امر محقق شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، تصریح کرد: در درون خود رودربایستی نباید داشته باشیم و پنهان کاری کنیم بلکه باید واقعیتها را ببینیم و با پوشاندن مسائل صورت مسئله هرگز حل نمی شود و قبول کنیم که در حوزه فرهنگی مشکل داریم.
حجت الاسلام شاهمرادی، شناخت از وضع عمومی استان، تجزیه و تحلیل ارزشیابی سالانه ، پیش بینی و رصد موضوع های اجتماعی، شناسایی و بحث استعدادها و قابلیت های فرهنگی استان ، اصلاح و ارتقای فرهنگ عمومی استان را وظایف مهم اعضای شورای فرهنگ عمومی اعلام کرد.
وی، گفت: مسائل فرهنگی سهل و ممتنع نیست و نباید به آسانی از کنار آنها ردشد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، یاد آورشد: در راستای ارتقای فرهنگ در جامعه باید از پتانسیلهای قومیتی و باورهای دینی و اسلامی به نحو احسن استفاده شود بنابراین نباید از آداب و رسوم و پتانسیلهای غنی استان غافل شویم چرا که غفلت در حوزه فرهنگی مشکلات و ناهنجاریی هایی را به دنبال دارد.