به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر یکشنبه با حضور گروه های مختلف دانشجویی در دانشگاه کردستان جشنواره دانشگاهي حركت آغاز شد.
کارشناس انجمن های علمی این جشنواره در این مراسم اظهار داشت: در جشنواره درون دانشگاهی حرکت 53 انجمن علمی دانشجویی متشکل از همه رشته های دانشگاه حضور دارند.
لیلا نامجو افزود: در این جشنواره 43 انجمن رشته ای و 10 انجمن بین رشته ای حضور دارند و پس از برگزاری رقابت برگزیدگان به مرحله ملی راه می یابند و در آنجا به صورت نهایی داوری می شوند.
وی بیان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره افزایش روحیه تعامل و هماهنگی بین دانشجویان است و در این جشنواره دستاورد ها در زمینه های علمی به نمایش گذاشته می شود.
کارشناس انجمن های علمی جشنواره دانشگاهی حرکت یادآور شد: ارتباط با صنعت به عنوان بخشی از اهداف این جشواره است و رساندن اختراعات به مرحله تولید و کارآفرینی از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
نامجو ادامه داد: این جشنواره فعالیت های سالانه پژوهشی و اختراع و ابتکار را در دستور کار خود قرار داده است.
وی گفت: اعضای انجمن های این دوره در قیاس با سال گذشته 47 درصد و تعداد انجمن های علمی نیز 20 درصد افزایش داشته اند.
کارشناس انجمن های علمی جشنواره دانشگاهی حرکت اظهار داشت: همزمان با برگزاری این نمایشگاه کارگاه های آموزشی در راستای توانمند سازی اعضای انجمن های علمی دانشجویی نیز آغاز شد.
نامجو افزود: در سال گذشته دانشجویان این دانشگاه موفق به کسب چهار مقام کشوری در زمینه های نشریه، مکانیک و زمین شناسی شدند ضمن آنکه غرفه و کارنشاس برگزیده کشور نیز از استان کردستان انتخاب شد.
مدیر فرهنگی دانشگاه کردستان نيز در اين مراسم گفت: برگزاری جشنواره حرکت به مدت دوسال نشان از توانمندی دانشجویان کردستان است.
نسرین علی اکبری اظهار داشت: انجمن های علمی مجموعه تشکل ها و تشکیلاتی است که در دانشگاه ها راه اندازی شد در راستای توسعه همه جانبه دانشگاه های استان کردستان فعاليت مي كنند.
وی افزود: شور و اشتیاق انجمن های علمی حاضر در جشنواره امسال مشوقی برای خدمت بیشتر درون دانشگاه است و جشنواره حرکت توانسته دانشگاه کردستان را به عنوان یک دانشگاه پویا ثبت کند.
مدیر فرهنگی دانشگاه کردستان بیان کرد: تشکل های تشکیل شده در دانشگاه کردستان شامل دانشجویان علاقه مند و فعالی است که در حاشیه رشته تحصیلی خود به فعالیت فراتحصیلی و علمی می پردازند.
اکبری یادآور شد: در راستای فعالیت های برنامه ریزی شده و مدون خوشبختانه دانشگاه کردستان به لحاظ کیفی و کمی رشد مطلوبی داشته است.
وی ادامه داد: انتظار می رود با اتخاذ تدابیر لازم زمینه رشد و بالندگی فعالیت های علمی در دانشگاه کردستان فراهم شود.
مدیر فرهنگی دانشگاه کردستان گفت: ارائه برنامه های متناسب با نیاز جوانان و جامعه می تواند بستر ساز توسعه همه جانبه علمی و تحقیقی شود.
اکبری اظهار داشت: سوق دادن جوانان به سوی کارهای اجرایی و پژوهشی می تواند در برابر هجمه های دشمنان جوانان را تضمین کند.