به گزارش خبرگزاری مهر، احمد مسجد جامعی در این دیدار با برخی از ناشران و چهره های فرهنگی کشور دیدار و گفتگو و در نشست علمی خلیج فارس شرکت کرد.
رئیس شورای شهر تهران پس از بازدید از سالن ویژه خلیج فارس، در نشستی به همین عنوان اظهار داشت: در زمان وزارت من در ارشاد، نشریه نشنال جغرافیا نامی جعلی برای خلیج فارس استفاده کرد و ما تصمیم گرفتیم که روزی را به نام خلیج فارس نامگذاری کنیم.
مسجد جامعی با اشاره به برخی روزهای پیشنهادی برای نامگذاری روز خلیج فارس خاطرنشان کرد: براساس استعلام ازگروه تاریخ دانشگاه تهران روز بیرون راندن پرتغالیها ازخلیج فارس مبنای نامگذاری قرارگرفت وبه دنبال آن نیز شورای فرهنگ عمومی روز دهم اردیبهشت ماه هرسال را به عنوان روزملی خلیج فارس انتخاب کرد.
وی پس از این نشست به دیدار فعالان نمایشگاه کتاب و دست اندرکاران آن رفت و ضمن دیدار با آنان از تلاش بی وقفه شان تشکر و قدردانی کرد.
مسجد جامعی در پاسخ به سئوالاتی که درباره محل فعلی و جابجایی نمایشگاه کتاب مطرح شد، گفت: مسئله انتقال محل نمایشگاه کتاب تهران از زمان دولت آقای هاشمی رفسنجانی مطرح بود و پیشبینی هایی برای این اتفاق شده بود. در زمانهای مختلف مکانهای گوناگونی مانندشهر کتاب عباسآباد در نظرگرفته شد؛ ولی جوابگوی یک نمایشگاه با این حجم نبود. محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران نیز مشکلات زیادی در زمینه شهری ایجادمی کرد.
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به انتقال نمایشگاه کتاب به محلی دیگر افزود: شهرآفتاب برای برگزاری نمایشگاه کتاب درنظرگرفته شده و ازنظردسترسی به فرودگاه وگمرک مورد بررسی قرار گرفته است.
وی در ادامه تاکید کرد: در یک سال اخیر پیگیریهای خوبی صورت گرفته وبه نتایجی هم رسیده ایم وامیدواریم که برای سال آینده بتوانیم از آن بهره برداری کنیم.
مسجدجامعی سپس با سید عباس صالحی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
رئیس شورای شهر تهران در این دیدار با قدردانی از زحمات دست اندرکاران نمایشگاه تصریح کرد: زمانی نیاز بود که نمایشگاه کتاب بیشتر به امور بازرگانی و فروش بپردازد، اما اقتضای امروز است که نمایشگاه کتاب مکانی برای بحث وگفتگو باشد و این مورد در نمایشگاه امسال بیشتر محقق شده است.
مسجد جامعی در پایان خطاب به صالحی گفت: ما یقین داشتیم که با حضور شما، اتفاق های خوب و کارهای بزرگی در نمایشگاه امسال انجام خواهد شد.
رئیس شورای شهر تهران سپس در میان خیل مشتاقان کتاب حاضر شد و با بازدیدکنندگان و غرفه داران بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دیدار کرد.
از نکات جالب توجه این بازدید، حضور مسجد جامعی در کنار میز فروش کتاب «من زنده ام» اثر معصومه آباد، دیگر عضو شورای شهر بود.
مسجد جامعی در حضور خانم آباد برای دقایقی کتاب من زنده ام را به فروشندگان عرضه کرد.
وی پس از بازدید غرفه هایی چون دفتر حفظ و نشر آیت الله خامنه ای، موسسه تنظیم و نشر امام خمینی (ره)، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، خانه تاریخ و تصویر ابریشمی، کانون فرهنگی هنری مساجد کشور و چند ناشر دیگر، به انتشارات کارنامه رفت و ضمن بازدید از این غرفه، یاد و خاطره محمد زهرایی، مدیر فقید این انتشارات را گرامی داشت.