به گزارش خبرنگار مهر، مرتضي آقاجاني صبح دوشنبه در ديدار با استاندار هرمزگان كه با حضور معاونان شركت فولاد هرمزگان در دفتر استاندار برگزار شد بر لزوم حمايت هاي مسئولان از صنايع مادر تاكيد شد.
آقاجاني با اشاره به ظرفيت هاي توليد فولاد هرمزگان گفت: در سال گذشته ، يك ميليون و 67 هزار تن تختال توليد كرديم و اين مقدار در سال جاري به يك ميليون و 400 هزارتن افزايش خواهد يافت.
مهندس آقاجاني خاطرنشان كرد: باتوجه به سفر رياست جمهور در سال گذشته و بازديد ايشان از شركت فولاد هرمزگان و اعلام تبديل استان هرمزگان بعنوان قطب توليد فولاد كشور حمايت مسئولين در جهت رفع مشكلات موجود و تحقق توليد 10 ميليون تن تختال را خواستار شد.
مدير عامل شركت فولاد هرمزگان كمبود فضاي مورد نياز ايجاد طرح هاي توسعه، تامين مواد اوليه ، فراهم نمودن زير ساختها در منطقه ويژه را از جمله مشكلات پيش روي اين شركت برشمرد و تاكيد كرد: در صورت عدم رسيدگي به اين مشكلات به خصوص عدم تامين مواد اوليه مورد نياز كارخانجات فولادي احداث شده ، دچار مشكل اساسي خواهند شد.
آقاجاني با اشاره به فعاليت نيروهاي بومي در شركت تصريح كرد: در سال گذشته و در راستاي تكميل پرسنل مورد نياز، آزمون استخدامي فولاد هرمزگان برگزارگرديدكه 5 هزار نفر در اين آزمون شركت كردند ودر نهايت تعداد 322 نفر از طريق مصاحبه و گزينش علمي جذب اين شركت خواهند شد.
آقاجاني با اشاره به سند چشم انداز 1404 كشور گفت: در سند چشم انداز توليد 55 ميليون تن فولاد برنامه ريزي شده كه تنها 20 ميليون تن مصرف داخل خواهد شد و مابقي صادر مي گردد.
وي افزود : بهترين مكان براي سرمايه گذاري و ايجاد كارخانه فولادي، استان هاي ساحلي و به خصوص استان هرمزگان است.
در اين استان همه بستر ها فراهم مي باشد و بايستي سرمايه گذاران را تشويق كنيم تا درطرح هاي صنعتي اين استان مشاركت کنند.
مديرعامل شركت فولاد هرمزگان ضمن بيان اينكه فولاد هرمزگان با برگزاري سمپوزيوم فولاد 92 ديد همگان را نسبت به سرمايه گذاري در بخش فولاد در هرمزگان مثبت كرد افزود: ما به همه نشان داديم كه مي شود در اين استان، سرمايه گذاري توليد فولاد كرد و در همين راستا نيز فولاد مباركه بزرگترين شركت فولادي كشور مي باشد طرح 5 ميليون تني نورد خود را در هرمزگان ايجاد خواهد كرد.
آقاجاني مشاركت در طرح هاي اجتماعي ، فرهنگي و رفاهي استان را از رسالت هاي اجتماعي اين شركت عنوان كرد وگفت: در همين راستا مشاركت با بيمارستان كودكان شهر بندرعباس به مبلغ 500 ميليون تومان انجام شده است كه در آينده نيز در ديگر طرح ها ادامه پيدا خواهد كرد.
استاندار هرمزگان با اشاره به سهم صنايع در عمران و آباداني استان خاطرنشان كرد: همه دستگاه ها بايستي درجهت رفع نيازها و مشكلات صنايع تلاش كنند، بديهي است كه رشد صنعت فولاد در ساير زمينه ها تاثير مثبت خواهد داشت.
وي از پيشنهاد تخصيص معادن آهك و سنگ آهن موجود در استان و همچنين استان هاي همجوار به صنعت استان حمايت كرد و تاكيد كرد: پيرو اعلام رياست محترم جمهور مبني بر رفع مشكلات صنعتگران بويژه شركت هاي فولادي و توليد 10 ميليون تن فولاد در استان ظرف 5 سال آينده ما نيز در استان تلاش خواهيم كرد تا بتوانيم مشكلات را به حداقل برسانيم.
استاندار هرمزگان ضمن خرسندي از كسب موفقيت هاي ارزنده اي كه در فولاد هرمزگان به دست آمده است از مديريت و كاركنان شركت فولاد هرمزگان قدرداني نمود و اظهارداشت:فولاد هرمزگان با عملكرد مثبت خود به عنوان شركت پيشتاز در صنعت در معرفي توانمنديهاي استان نقش بسزايي را ايفا نموده است و اميدواريم در آينده نيز شاهد موفقيت هاي اين مجموعه موفق در استان و كشور باشيم.
جادري از پيگيري مصوبات سفر رياست جمهوري در استان خبرداد و اضافه كرد: در راستاي تحقق مصوبات سفر رياست محترم جمهوري در حوزه صنعت فولاد، پيشنهاد برگزاري جلسه اي مشترك با حضور ايشان و فولاد گران استان در دفتر رياست جمهوري داد تا هرچه سريعتر مشكلات اين حوزه برطرف گردد.
نماينده عالي دولت در هرمزگان، ضمن تقدير و تشكر از مجموعه فولاد، مشاركت بيشتر صنايع در مسائل عام المنفعه را خواستار شد .
وي با اشاره به مشكلات شهر بندرعباس گفت: مردم شهر بندرعباس بايستي از امكانات شهري سالم و امكانات درماني مناسب برخوردار باشند و صنايع بايد در اين ميان سهم خود را ايفا كنند.