به گزارش خبرنگار مهر، رباب شهریان عصر دیروز در این جلسه که با حضور طاهره طاهریان، بتول مشرف جوادی، میتراکریمی، فریبامحمدیان، مهین فرهادیزاد، صغری شیوایی، میترا روحی، فریبا محمدی، ماندانا رسولی، لاله عبادی و رضاشجیع برگزار شد، در خصوص این کارگروه گفت: جمعی که گردهم آمده جمع نخبگان ورزش زنان است که به دلیل محدودیت، از تجربه و اطلاعات 9 نفر بهره گرفته شده است.
معاون امور ورزش بانوان ادامه داد: پس از تشکیل شورای راهبردی در وزارت ورزش و جوانان کارگروههای تخصصی شکل گرفت که کارگروه ورزش زنان با هدف تدوین راهبرد برای این حوزه، زیر مجموعه این شورا قرار گرفت.
وی قدم نخست برای توسعه ورزش زنان را افزایش تعداد بانوان در راس فدراسیونها و هیاتهای ورزشی عنوان کرد و گفت: با توجه به این که نیمی از جمعیت جامعه را زنان تشکیل میدهند، لذا ضرورت حضور زنان در شاکله تصمیم گیری و تصمیم سازی هم در سطح فدراسیونها و هم در سطح هیاتهای ورزشی باید افزایش یابد و امیدواریم نتایج خروجی از این کارگروه بتواند به تحقق اهداف زنان در عرصه ورزش کمک کند.
شهریان در این جلسه گام اول برای پیشرفت امور ورزش زنان را تشکیل "ساختار منسجم" دانست و افزود: باید بحث ساختار را در دل استانها نیز پیگیری کنیم.
معاون امور ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در ادامه از شجیع، دبیرشورای راهبردی وزارت ورزش و جوانان خواست تا حضور حداقل 2 نفر از زنان در کارگروههای تخصصی در وزارت ورزش و جوانان و مصوبهای که در این ارتباط در شورای معاونین وزارت مطرح شد را مورد پیگیری قرار دهد.
در ادامه این نشست شجیع، مشاور وزیر ورزش و جوانان در ارتباط با شورای راهبردی وزارت ورزش و جوانان گفت: تشکیل این شورا تجربه جدیدی نیست چرا که در گذشته نیز آن را داشتهایم که به دلیل نبود ساختار مشخص تعطیل شد.
وی افزود: در گام نخست، آئیننامه شوراها و وظایف آنها تدوین و قانونی شده است. در این مدت توانستیم "شورای راهبردی جوانان" را تشکیل داده و "شورای راهبردی ورزش" را نیز مدتی دیگر تشکیل دهیم.
شجیع از تشکیل 31 کارگروه استانی خبر داد و گفت: سی و یک کارگروه استانی را برای این شوراها انتخاب کردهایم تا اهداف راهبردی در استانها نیز اجرایی شود.
مشاور وزیر ورزش و جوانان در خصوص کارگروههای تشکیل شده، اظهار داشت: در دل شوراها ، کارگروههایی نظیر قانون تاسیس وزارت ورزش و جوانان، کارگروه تدوین برنامه راهبردی وزارت ورزش و جوانان، کارگروه اخلاق ورزشی، کارگروه پیوست فرهنگی، کارگروه مهندسی ورزش، کارگروه توسعه ورزش همگانی و کارگروه ورزش زنان تشکیل دادیم.
وی افزود: در مرحله نخست اهداف راهبردی حوزه بانوان به این معاونت ابلاغ میشود و اعضای این کارگروه، راهکارهای عملیاتی را تدوین میکنند تا از برنامه ششم توسعه عقب نمانیم.
شجیع خاطر نشان کرد: این کارگروه یکی از مهمترین کارگروههای تشکیل شده است که باید خروجیهای مشخصی داشته باشد تا در دل ورزش نیز دیده شود. به طور کلی تصمیم سازی در حوزه بانوان توسط این کارگروه انجام میشود.
در این جلسه اعضای حاضر با ارائه نقطه نظرات خود و بیان مشکلات زنان در ورزش کشور به بحث و تبادل نظر پرداختند .
در پایان از سوی معاون امور ورزش بانوان مقرر شد تا موضوعات دارای اولویت در ورزش زنان در جلسهای که شنبه 27 اردیبهشت ماه ساعت 30/8صبح در دفتر این معاونت برگزار میشود جهت طرح در شورای راهبردی تعیین شود.