رئيس مجلس شوراي اسلامي با تبريك سالروز تاسيس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ، ازسپاه به عنوان يك نيروي مسلح به مكتب الهي و فرهنگي نام برد.

به گزارش خبر نگار سياسي "مهر" ،غلامعلي حداد عادل كه در هفدهمين مجمع سراسري فرماندهان و مسوولان ارشد سپاه، سخن مي گفت بصيرت را از بارزترين ويژگيهاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي دانست و افزود : بصرت يكي از ويژگيهاي مهم سپاه مي باشد كه اين نيروبه خوبي از آن بهره كافي را مي برد .

حدادعادل با بيان اين‌كه سپاه مجموعه‌اي مبتني بر بصيرت است، خاطرنشان كرد: دنياي امروز با دنياي 30 سال قبل تفاوت‌هاي عمده‌اي دارد، دو اتفاق مهم در جهان روي داد كه هيچ‌كدام30 سال قبل نبود؛ يكي پيروزي انقلاب اسلامي در ايران و ديگري فروپاشي شوروي سابق.  آمريكا پس از فروپاشي شوروي و پايان جنگ سرد، راهبرد و استراتژي جديدي متفاوت با سال‌هاي جنگ سرد براي خود انتخاب كرده و آن به دست آوردن حاكميت مطلق بر جهان است. تصور آمريكايي‌ها اين بوده و هست كه امروز ابرقدرت ديگري كه هم‌ وزن ابرقدرت آمريكا باشد در جهان وجود ندارد.

رئيس قوه مقننه با بيان اين‌كه امروز يكي از موانع بزرگ آمريكا، بيداري اسلامي است، گفت : همه وظيفه داريم با شناخت انقلاب، اسباب لازم براي تقويت موانع موجود را فراهم كنيم. خوشبختانه ملت در داخل با حضور خود در صحنه وحمايت از رهبر معظ انقلاب اسلامي انقلاب، بهانه را از دست دشمن گرفته اند.

وي افزود : در سال هاي گذشته سياست با رقابت دو ابرقدرت صورت مي‌گرفت و جهان تحت تاثير رقابت و حضور اين دو ابرقدرت بود، اما امروزه جهان به زعم آمريكايي‌ها به سوي تك‌قطبي شدن پيش مي‌رود. در همين سال‌هاست كه سخن از نظم نوين جهاني به ميان مي‌آورند نگراني‌هاي جدي‌اي از يكجانبه‌گرايي در جهان مطرح مي‌شود. تصور آمريكايي‌ها اين است كه تاريخ به پايان رسيده و آخرالزمان تاريخ همين تمدن آمريكايي است و فراتر از اين رشدي متصور نيست.

وي ادامه داد: آمريكايي‌ها برنامه‌  خود را به نحوي تنظيم كرده‌اند تا بتوانند جهان را در اختيار داشته باشند. سازمان ملل را به گونه‌اي مي‌خواهند تا اين مقصود را برايشان تامين كند و جايي كه احساس كنند سازمان ملل با مقاصدشان همراه نمي‌شود، به راحتي سازمان ملل را ناديده مي‌گيرند؛ مثل جنگ با عراق.

رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: آمريكايي‌ها براي بخش‌هاي مختلف جهان طرح‌هايي دارند كه اين طرح‌ها باطن و ظاهري دارد. باطن آن را اعلام نمي‌كند، بلكه اصطلاحات و عباراتي را به صورت ظاهري به زبان مي‌آورند تا نگاهي بر باطن و نيت حقيقي پوشانده باشند. باطن راهبرد آمريكا پس از جنگ سرد و فروپاشي شوروي سابق، دستيابي به منابع نفتي است. آنها مي‌خواهند كنترل چاه‌هاي نفت را در اختيار داشته باشند؛ چرا كه مي‌دانند روز به روز نفت براي اقتصاد جهان حياتي‌تر مي‌شود و خون اقتصاد دنياي جديد، نفت است. آمريكا فكر مي‌كند اگر بر خاورميانه تسلط داشته باشد، تمام كشورهاي كوچك جهان و رقباي بالفعل و بالقوه‌ او مي‌توانند در عرصه‌ اقتصادي، سياسي و نظامي اين روياي تك‌ قطبي شدن جهان را عوض كنند.

حدادعادل گفت: باطن طرح آمريكا و لااقل يكي از جنبه‌هاي طرح آمريكا تسلط بر كل جهان است اما اين طرح صريح عنوان نمي‌شود و ظاهر آمريكا در جهان، دفاع از آزادي است. رييس‌جمهور آمريكا حضور خود را در كشورهاي اسلامي و نفت‌خيز با دفاع از آزادي توجيه مي‌كند. آنها مي‌گويند ما مسووليت داريم از دموكراسي و مردم‌سالاري در عالم اسلام دفاع كنيم، وظيفه داريم به كشورهاي اسلامي لشگركشي كنيم تا دموكراسي و آزادي را به ارمغان ببريم، آنها اصطلاحات مردم‌ فريب رديف كرده‌اند تا سلطه‌ خود را بر جهان توجيه كنند كه يكي از آنها سلطه بر نفت است. امروز آمريكايي كه تا ديروز از شاه ملعون در ايران حمايت مي‌كرد، طرفدار آزادي شده، آمريكايي كه خود زندانبان بزرگ جهان است، براي يك زنداني در ايران مداخله مي‌كند و پيام مي‌فرستد، اما آن روزي كه هزاران زنداني سياسي در ايران زير شكنجه بودند صحبت از آزادي نمي‌كرد و كسي از آمريكا براي زندانيان دلسوزي نديد.

حدادعادل ادامه داد: آمريكا ابزارهايي در اختيار دارد؛ آمريكا قدرت اقتصادي، سياسي و نظامي خود را براي تامين اين مقصود به خدمت گرفته است. شبكه تبليغاتي وسيعي در سراسر دنيا مخصوصا متوجه عالم اسلام به راه انداخته كه اين شبكه ابعاد سياسي، فكري، فرهنگي و اخلاقي دارد و درصدد تامين مقاصد آمريكاست.

رييس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: ديگر ابزارهايي كه آمريكا به خدمت مي‌گيرد، پشتيباني از نيروهاي مخالف در كشورهاي هدف است كه با ايجاد سازمان‌هاي به اصطلاح مردمي يعني NGO ها سعي مي‌كند دولت‌هايي را تحت فشار قرار دهند و از همين راه‌ها است كه موفق شده‌اند، تحت عنوان انقلاب‌هاي مخملي و نارنجي در بعضي كشورها تحولي به سود و به سوي خود ايجاد كنند.

وي ادامه داد: يكي از ابزارهاي مهم آمريكا در خاورميانه اسرائيل است. رژيم اشغالگر قدس براي تامين مقاصد آمريكا يك پايگاه است.

حدادعادل تصريح كرد: در برابر اين ابزارها و نيات آمريكا موانعي هم وجود دارد كه از طرف حوادث روزگار اين است كه10 سال قبل از فروپاشي شوروي، انقلاب اسلامي در ايران به پيروزي مي‌رسد. در نتيجه در آن سال‌هايي كه آمريكايي‌ها مي‌بايست بتوانند با حذف شدن ابرقدرت كمونيست رقيب احساس امنيت و آسودگي كنند، موج بيداري جديدي در عالم اسلام پديد مي‌آيد كه سرچشمه‌ي آن جمهوري اسلامي ايران مي‌باشد. اين پديده برخلاف اهداف و انگيزه‌هاي آمريكاست. يك جريان فكري، سياسي، معنوي و ديني نو و پويا در بخش وسيعي از عالم. اين جريان با انقلاب اسلامي جان تازه يافته است. انقلاب دعوت به اسلام ناب محمدي(ص) است در مقابل آن‌چه امام راحل آن را اسلام آمريكايي خواندند.

رييس مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: انقلاب و بيداري اسلامي، تاكيد بر حفظ هويت اسلامي و تاكيد بر حاكميت ملي كشورهاي اسلامي است و خط بطلان كشيدن بر جدايي دين از سياست و سكولاريسم است. اين پديده مساله روز و اول جهان ما شده، در برابر نيات و راهبردهاي آمريكا.

حدادعادل با بيان اين‌كه رويكردي كه امام راحل بنيان‌گذار آن بوده و امروز رهبر انقلاب پرچمدار آن است در تمام جهان مشاهده مي‌شود، افزود: در چنين شرايطي سپاه پاسداران كه وظيفه‌ پاسداري از انقلاب اسلامي را بر عهده دارد، بر مبناي بصيرت و روزگارشناسي بايد به اين واقعيت جهاني، استراتژي و راهبرد و ظاهر و باطن آن توجه بيشتري داشته باشد. هركس طرفدار عدالت و معنويت است و خواهان استقلال فرهنگي ملت‌هاست و نمي‌خواهد فاني شدن در فرهنگ آمريكايي را بپذيرد، بايد ابزارها را بشناسد و آن را كند نمايد و موانع سر راه تحقق روياي آمريكايي را تقويت كند.

رييس قوه‌ مقننه با بيان اين‌كه امروز يكي از موانع بزرگ، همان بيداري اسلامي است، ادامه داد: همه وظيفه داريم با شناخت انقلاب، اسباب لازم براي تقويت آن را فراهم كنيم. خوشبختانه ملت در داخل با حضور خود در صحنه و با رهبري رهبر انقلاب، بهانه را از دست دشمن گرفته است.

حدادعادل با اشاره به حضور مردم در انتخابات مجلس هفتم و هم‌چنين انتخابات رياست جمهوري گفت: مردم با تشخيص درست خود پاسخ شايسته‌اي به رييس‌جمهور آمريكا دادند. اين مردم بهانه را از دست آمريكا گرفتند و آن را به سلاحي در مقابل آمريكا مبدل كردند.

رييس مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: انتخابات رياست جمهوري انجام شد، دولت شكل گرفت و مجلس، دولت، سپاه، ارتش و همه‌  نيروها يكدل و يك‌زبان مصمم هستند از انقلاب اسلامي كه دستاورد اين ملت است پاسداري كنند و امروز روز شكر به درگاه خداوند است كه ملت را از توطئه‌ها و امواج نگران‌ كننده‌ سال‌هاي گذشته نجات داد.

وي خطاب به فرماندهان و مسوولان سپاه گفت: ما در مجلس و شما در سپاه بايد به دولت كمك كنيم. دولت شعارهايي داده و مردم به آن اميدوارند. لذا بايد دست به دست هم دهيم تا اين اميدها محقق شود. بناي مجلس، همكاري با دولت است و ما در چارچوب چنين اصولي نقد كارشناسانه را نوعي پشتيباني از دولت مي‌دانيم. اگر مجلس راي در اعتماد به وزرا به چهار وزير راي نداد، به معناي مقابله با دولت نيست، هدف ما همكاري با دولت است. مجلس تشخيص داد اگر افراد ديگري معرفي شوند، در موفقيت اين دولت موثرتر است، اين رويكرد مجلس به آينده است.

رييس مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: در انتظار لوايح دولت هستيم و تلاش مي‌كنيم از كار كارشناسانه استفاده و دولت را تقويت كنيم و انتظار داريم دولت نيز مجلس را تقويت كند.

حدادعادل اظهار داشت: تحليل‌هايي كه ورشكستگان سياسي ارايه مي‌دهند، خللي در اين مسير وارد نمي‌كند.

وي ادامه داد: داشتن بصيرت، حفظ وحدت، پيروي از رهبري، آمادگي كافي و هوشياري براي دفاع از مرزها و حريم انقلاب اسلامي مهم است.

رييس مجلس شوراي اسلامي خطاب به فرماندهان و مسوولان سپاه گفت: شما امتحان خود را در پاسداري از انقلاب و در سال‌هاي سخت دفاع مقدس به انجام رسانديد و امروز سپاه پاسداران به عنوان نيروي منظم حضور دارد و اميدواريم كه خدا شما و همه‌ نيروهايي كه در خدمت حق و عدل هستند را موفق كند.

حداد عادل از سپاه به عنوان نهادي ياد كرد كه امروز اين نهاد به درختي برومند مبدل شده و سايه و ثمره‌ي آن عايد انقلاب و كشور و جهان شده است.

رييس مجلس افزود: اين درخت مباركي كه به دست امام راحل نشانده شده، امروز به نيروي سامان‌يافته‌اي مبدل شده كه پشت دوستان بدان گرم است و دل دشمنان از آن هراسان مي باشند.

رييس مجلس شوراي اسلامي در حاشيه هفدهمين همايش سراسري فرماندهان ارشد سپاه ، در جمع خبرنگاران حضور يافت و در پاسخ به اين سوال كه تعامل سپاه و مجلس در آينده به شكل خواهد بود گفت : مجلس ، دولت و نيروهاي مسلح از جمله سپاه تعامل بسيار خوب و صميمي با هم دارند و اگر از سوي دولت لايحه اي در خصوص سپاه به مجلس ارائه شود ، مجلس با تمام وجود سعي خواهد كرد كه آن لايحه را به مرحله اجرا در آورد .