به گزارش خبرنگار مهر، کاظم رزمه بعدازظهر شنبه در نشست با اصحاب رسانه وی دستیابی به اهداف چشم انداز 20 ساله کشور، محدودیت منابع مالی جهت احداث ظرفیت های جدید، محدودیت سوخت جهت تامین انرژی الکتریکی، تامین برق مطمئن و پایدار، افزایش تقاضای انرژی الکتریکی، افزایش بهره وری، افزایش توان مالی خانوارها و حفظ انرژی برای نسل آینده را از دلایل ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی عنوان کرد.
رزمه سوخت های فسیلی را منابع تجدیدناپذیری دانست که باید در مصرف آنها صرفه جویی شود و با بیان اینکه برق مصرفی در نیروگاه هایی تولید می شود که اغلب از سوخت های فسیلی استفاده می کنند، اظهار داشت: کاهش آثار زیانبار سوخت های فسیلی بر محیط زیست از دیگر دلایل ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی است.
وی با اشاره به اینکه مدیریت صحیح مصرف برق برای جامعه فواید بسیاری به همراه دارد، بیان داشت: ایجاد سهم مناسب در توسعه فرهنگ بهینه مصرف به عنوان عامل رشد فرهنگی جامعه، کاهش صدمات زیست محیطی و کاهش آلاینده ها از دیدگاه تولید انرژی و توسعه شبکه ها، کاهش مصرف سوخت های فسیلی و حفاظت از محیط زیست از مهمترین این فواید است.
رئیس شرکت توزیع نیروی برق ناحیه کهگیلویه افزایش جمعیت، ازدیاد نرخ رشد جمعیت شهری، ورود لوازم مصرفی جدید مصرف کننده انرژی، تغییر شرایط اقلیمی و افزایش نیاز به سیستم های سرمایشی و عدم نظارت کافی بر رعایت استانداردهای مصرف انرژی را از علل رشد مصرف انرژی در بخش خانگی و عمومی عنوان کرد.
رزمه با تاکید بر اینکه آشنایی مردم با ساعت پیک مصرف برق باعث به حداقل رساندن بهای برق مشترکین می شود، بیان کرد: ساعات اوج بار شبکه سراسری برق در فصل تابستان از ساعت 19 تا 23 و در زمستان از ساعت 17 تا 22 است و عدم بکارگیری لوازم برقی پرمصرف در این ساعات و استفاده در ساعات اولیه صبح یا روز تعطیل ضروری است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین ضعف ولتاژ در شهرستان کهگیلویه در بخش های چاروسا و دیشموک است، یادآور شد: ضعف ولتاژ بخش دیشموک با نصب یک دستگاه اتوترانس بر طرف شده و به حدمطلوب رسید.
رئیس شرکت توزیع نیروی برق ناحیه کهگیلویه همچنین از نصب یک دستگاه اتوترانس برای شهر قلعه رئیسی و روستاهای تابعه در یک ماه آینده خبر داد و تصریح کرد: با نصب این دستگاه ضعف ولتاژ برق در بخش های چاروسا و دیشموک به طور کامل برطرف می شود.
وی یادآور شد: بیش از 42 هزار مشترک برق در شهرستان کهگیلویه وجود دارد.