محمد قدیمی در گفتگو با مهر با بيان اينكه در حال حاضر چهار بازارچه محلي در سطح شهر همدان فعال است، گفت: در حال حاضر يك بازارچه محلي بين شكريه و هنرستان در دست احداث است.
وی افزود: در شش نقطه از سطح شهر احداث بازارچه محلي پيشبيني شده كه با پيگيري ها و واگذاري زمين كار احداث اين بازارچهها آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد: این بازارچه ها با اولویت استفاده از ظرفیت تولیدکنندگان بخش کشاورزی احداث می شوند تا ارتباط بین تولیدکنندگان و توزیع کنندگان عمده و فروشگاه های بزرگ برقرار شود.
قدیمی اظهار کرد: تاکید احداث این بازارچه ها بیشتر برروی حواشی شهر و به منظور کاهش سفرهای دورن شهری و تمرکز زدایی از مرکز شهر است.
قديمي با بيان اينكه ايجاد اين مراكز در كاهش بار ترافيكي خيابانهاي منتهي به بازار اصلي شهر همدان نقش به سزايي دارد، اظهار داشت: با اين اقدام از تردد شهروندان به بازار مركزي همدان براي تأمين ميوه و مركبات جلوگيري خواهد شد.
وی گفت: بازارچههاي محلي تمام اجناس و مايحتاج مردم را عرضه ميكنند و در طرح "ضيافت" ماه رمضان نيز مشاركت دارند.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری همدان نیازسنجی قبل از ایجاد بازارچهها در همدان را امری ضروری دانست و گفت: در راستای ساماندهی بازار روزها نیز باید نیازسنجی ها تکمیل شود.
وی ادامه داد: همدان به دلیل گستردگی و تعدد مناطق و تمرکز بازار مرکزی در بافت قدیم شهر با مشکلات زیادی در این بازه روبهرو است که راهاندازی بازارچههای محلی تا حد زیادی این مشکلات را کاهش می دهد.
قدیمی با اشاره به انجام عملیات اجرایی ساخت بازارچه هنرستان همدان اظهار داشت: احداث بازارچههای محلی در سطح شهر همدان راهی برای کاهش تردد مردم به بافت قدیم و مرکز شهر بوده و این امر بهترین روش برای کاهش بار ترافیک در این منطقه است.
وی اضافه کرد: با توسعه بازارچه ها علاوه بر کاهش ترافیک در مرکز شهر، هزینه های اضافی از روی دوش شهروندان برداشته می شود و مردم می توانند راحت تر مایحتاج زندگی خود را تامین کنند.