به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مظفری قبل از ظهر سهشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که در استانداری قم برگزار شد، با اشاره به فعالیت 86 مرکز ترک اعتیاد در قم اظهار داشت: از این تعداد 82 مرکز خصوصی چهار مرکز دولتی هستند.
وی با اشاره به مراجعه 8 هزار معتاد در سه ماه گذشته به این مراکز بیان کرد: 95 درصد این مراجعان مرد هستند و 70 درصد آنان تحصیلات زیر دیپلم دارند.
معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی قم به رده سنی مراجعان به مراکز درمانی اشاره کرد و افزود: نیمی از مراجعان 15 تا 35 سال دارند و 70 درصد آنان متأهل هستند.
به گفته وی 65 درصد مراجعان به صورت استنشاقی مواد مصرف کرده و 41 درصد آنها سابقه ترک دارند.
53 درصد مراجعان به مراکز درمانی ترک اعتیاد پوشش بیمهای ندارند
مظفری با اشاره به اینکه 53 درصد مراجعان به مراکز درمانی ترک اعتیاد پوشش بیمهای ندارند اضافه کرد: تفاهمنامهای با کمیته امداد امام خمینی(ره) منعقد شده تا این افراد از پرداخت هزینهها معاف باشند.
به گفته این مسئول کمپهای ترک اعتیاد نیز ماهانه 225 هزار تومان از بیماران دریافت میکنند که با امضای این تفاهمنامه این مبلغ نیز تحت پوشش قرار میگیرد.
معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی وضعیت پزشکان و مراکز درمان اعتیاد در قم در سالهای گذشته را رها توصیف کرد و افزود: در این مدت جلساتی برای آموزش و تقویت نظارت بر این مراکز تشکیل شده است.
لغو پروانه یک مرکز ترک اعتیاد در قم
وی با اشاره به لغو پروانه یک مرکز ترک اعتیاد در سه ماه اخیر در قم گفت: دو مورد تعلیق پروانه به مدت 9 ماه نیز در این مدت داشتهایم که به فروش متادون به استانهای دیگر مربوط میشده است.
وی افزود: یک تیم نظارتی را برای این موضوع اختصاص دادهایم و در حال حاضر روزی 8 مرکز را بازدید میکنیم.
مظفری با اشاره به همکاری عطاریها برای فروش متادون در قم اظهار داشت: برخورد با این واحدها یکی از آرزوهای ما است.