رئیس پلیس کشور گفت: مجرمان پررو و حرفه ای در کشور داریم که باید فکری به حال این افراد شود چرا که این افراد اگر دستگیر و به زندان نروند روزگارشان نمی گذرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم روز دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه فرمانده مرزبانی، معاون عملیات و رئیس پلیس آگاهی اظهار داشت: مرزبانی برای ما بسیار مهم است و با ساختار نویسی جدید اعتبار، نیرو و تجهیزات آن سه برابر افزایش یافت. امروز مرزها در کنترل پلیس است و این موضوع یک افتخار بزرگ محسوب می شود.

رئیس پلیس کشور ادامه داد: پیش بینی می کنیم تا پایان برنامه ششم با نهایی شدن استقرار نیرو شاهد مرزبانی مطلوبی باشیم.

به گفته وی خواست خدا بود که با وقوع اتفاقاتی مانند گروهک ریگی و ترانزیت مواد مخدر از کشور به مرزها توجه شود و روی آن سرمایه گذاری انجام شود. دورتا دور کشور ما مناطق بی ثباتی وجود دارد اما خوشبختانه ایران امروز در کمال امنیت است.

احمدی مقدم افزود: اگر چندی قبل حرکت داعشی از مرز زابل انجام می شد ورود تروریست ها تا کرمان و یزد امکان پذیر بود اما خوشبختانه امروز هیچ تروریستی نمی تواند وارد کشور شود و دیگر امکان ورود کاروانهای مسلح و پایگاه و بارانداز برای قاچاقچیان وجود ندارد. در حال حاضر راهزنی و راهبندان در کشور نداریم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اعلام این که سردار ذوالفقاری سهم زیادی در رسیدن به این نقطه داشته است افزود: وی فردی است که قدرت فرماندهی داشته و از نظر عملی نیز کلاسیک است.

رئیس پلیس کشور با اشاره به این که سردار قاسم رضایی فرمانده جدید مرزبانی در قرارگاه شرق و معاونت عملیات فعالیت کرده است افزود: با توجه به این که ستاد کل در انتصاب فرمانده مرزبانی علاقمند داشت، نظر آنها نیز کسب و  پس از بررسی ها سردار رضایی نزدیک ترین گزینه برای این پست بود. امیدواریم ظرف سه ماه آینده نیز ساختمان مرکزی مرزبانی آماده بهره برداری شود تا آسایشگاهی که اکنون ستاد مرزبانی است تخلیه و به کاربری اولیه خود برگردد.

وی با اشاره به این که معاونت عملیات معاونت مادر در نیروی انتظامی است افزود: بخش مهم هماهنگی میان پلیس در استانها و عملیاتهای مشترک مانند طرح نوروزی و امنیت انتخابات در این معاونت انجام می شود. خوشبختانه سردار بتولی معاونت جدید عملیات، در این حوزه اشراف کامل دارد.

احمدی مقدم با اعلام این که پلیس آگاهی ابزار کارآمدی نیروی انتظامی است گفت: در بعد پیشگیری کلانتری ها وظیفه دارند که برخی مواقع موفق نیستند و مجرم مرتکب جرم می شود که پلیس آگاهی باید بسیار سریع به کشف جرم بپردازد چرا که کشف سریع جرم موجب پیشگیری می شود.

به گفته وی، در حال حاضر مجرمان پررو و حرفه ای داریم که اگر دستگیر و به زندان نروند روزگارشان نمی گذرد و این افراد کارشان این است که دستگیر شده و به زندان بروند و کشور باید فکری به حال این افراد بکند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه تعداد پرونده های کشف نشده در پلیس آگاهی انگشت شمار است افزود: خوشبختانه پرونده ای در این قرارگاه وجود ندارد و به نتیجه نرسیده و در زمان کوتاهی مجرمش دستگیر نشده باشد. در حال حاضر 15 هزار پرونده در لیست آگاهی مرتبط با جرایم خشن است که 95 درصد آنها کشف می شود. این در حالی است که 80 درصد پرونده های جرایم خشن بین 7 تا 14 روز کشف می شود. در مورد جرایم خرد نیز ماموران با شگرد شناسی به مجرم می رسند.

رئیس پلیس کشور در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه اصل جابجایی بعد از 5 سال موجب پیشرفت می شود، گفت: انتقال سردار عبداللهی معاون امنیتی وزیر کشور به ستاد کل سرمنشاء این تغییرات شد و بر اساس قولی که به وزیر کشور داده بودم ایشان اعلام کردند سه گزینه را از ناجا انتخاب کردند که سردار ذوالفقاری ارجح تر است. من در روز اول دولت قول دادم که هر کسی را که از نیروی انتظامی خواستند در دولت مورد استفاده قرار دهم که وزیر کشور نیز اعلام کرد با واسطه با سردار ذوالفقاری صحبت کرده و ایشان نیز مخالفتی نداشتند ما نیز موافق بودیم چرا که نیروی انتظامی بازوی شورای امنیت کشور است و چه بهتر کسی از نیروی انتظامی در این حوزه وجود داشته باشد اما در مجموع می توان گفت تمام تغییرات رخ داده در نیروی انتظامی از جابجایی سردار عبداللهی شروع شد.