به گزارش خبرنگار مهر، هدايت صفري در برنامه مفتاح الجنه ظهر شنبه با حضور مديرکل امور بانوان استانداري و مديرکل آموزش و پژوهش استانداري قزوين با دو خانواده تحت حمايت امداد دیدار و گفتگو کردند.
هدایت صفری در این دیدار اظهارداشت: طرح مفتاح الجنه فضايي را مهيا کرده تا مسئولان و خيران از نزديک با خانواده هاي تحت حمايت و ايتام اين نهاد ديدار و از نزديک در جريان مشکلات آنها قرار گيرند.
وي ادامه داد: اين طرح در ماه مبارک رمضان با شور و شعف بيشتري برگزار مي شود و استقبال افزون تري را شاهد خواهيم بود.
مديرکل کميته امداد امام خميني (ره) استان قزوين اضافه کرد: خانواده هاي نيازمند با مشکلات مختلفي روبرو هستند و خدماتي که اين نهاد براي رفع مشکلات اين خانواده ها ارائه مي کند اگرچه کم نيست ولي پاسخگوي نيازهاي فراوان آنها نيست.
وي افزود: يکي از فعاليت هايي که کميته امداد امام خميني (ره) با جديت آن را دنبال مي کند ارائه خدمات فرهنگي و تحصيلي است که در استان قزوين سه هزار و 500 دانش اموز و يک هزار 100 دانشجو از خدمات اين نهاد بهره مند هستند که 42 نفر از اين جمعيت تحت پوشش داراي استعداددرخشان و نخبه هستند.
صفري خاطرنشان کرد: کميته امداد امام خميني (ره) با تهيه بسته هاي فرهنگي و تحصيلي به دنبال رشد استعدادهاي اين خانواده هاست.
مديرکل کميته امداد امام خميني (ره) استان قزوين يادآورشد: کميته امداد امام خميني (ره) به خانواده هاي تحت پوشش خدمات درماني و بهداشتي ارائه مي دهد و زنان سرپرست خانوار خود را تحت پوشش تأمين اجتماعي قرار داده است و ماهيانه براي بيمه آنها مبالغي را واريز مي کند تا در آينده اين افراد از خدمات سازمان تأمين اجتماعي همچون خدمات بازنشستگي بهره مند شوند.
خدمت خالصانه به نيازمندان از ويژگيهاي امدادگران است
مديرکل امور بانوان استانداري قزوين نیز در ادامه گفت: امدادگران حس پدرانه نسبت به نيازمندان و مددجويان دارند و خالصانه و خاشعانه به جامعه هدف خويش خدمت مي کنند.
طاهره بيگم سيدي اظهارداشت: کميته امداد امام خميني(ره) مرکز حمايت از محرومان و نيازمندان است که با امدادگري وظيفه خويش را ادا مي کنند.
وي ادامه داد: امدادگران حس پدرانه نسبت به جامعه هدف دارند و خالصانه و خاشعانه به جامعه هدف خويش خدمت مي کنند.
مديرکل امور بانوان استانداري قزوين اضافه کرد: نهاد مقدس کميته امداد امام خميني(ره) خدمات مختلفي را در ابعاد مختلف فرهنگي، اشتغال، مشاوره خانواده، هزينه هاي درماني، امور تحصيلي، اعطاي وام به جامعه هدف ارائه کرده است و توانسته بسياري از مشکلات خانواده هاي نيازمند را برطرف کند.
وي تصريح کرد: امروز کميته امداد امام خميني (ره) تلاش مي کند با ايجاد اشتغال اميد به زندگي را در ميان جامعه هدف تقويت کند در نتيجه ما از خانواده ها انتظار داريم براي رفع مشکلات خويش تمام توان خود را بکار گرفته و با نهاد مقدس امداد همکاري بيشتري داشته باشند.
محسن حق شناس معاون شهردار قزوين و رئيس مرکز علمي کاربردي شهرداري قزوين اظهارداشت: خدمات کميته امداد امام خميني (ره) در حوزه فرهنگي بسيار قابل توجه است و جا دارد از همه عزيزاني که در عرصه علم و فرهنگ تلاش و فعاليت دارند، تقدير و تشکر کنيم.
وي ادامه داد: ما آمادگي داريم همکاري هاي خود را در زمينه فرهنگي و دانشجويي با نهاد مقدس کميته امداد گسترش دهيم.
معاون شهردار و رئيس مرکز علمي کاربردي شهرداري قزوين اضافه کرد: مرکز علمي کاربردي شهرداري قزوين به دو گروه از دانشجويان توجه ويژه و خاصي دارد، يک گروه دانشجويان تحت حمايت کميته امداد و ديگر دانشجويان خانواده هاي شهداست.
وي عنوان کرد: اين مرکز هر آنچه که در توان داشته باشد براي رفاه حال دانشجويان تحت حمايت به کار خواهد گرفت و اين همکاري را وظيفه شرعي و انساني مي دانيم و بر خود مي باليم که به جامعه هدفي خدمت مي کنيم که با تمام سختي ها و مشقات زندگي تلاش مي کنند تا با ادامه تحصيل در آينده براي جامعه فرد موثري باشند.