به گزارش خبرنگار مهر، محمد جهانتیغی صبح شنبه در تشریح اقدامات انجام شده با همکاری بخش خصوصی در راستای توانمندسازی نیروهای مولد کار به خبرنگاران گفت: در راستای تحقق اهداف سند راهبردی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مبنیبر تقویت و گسترش بخش خصوصی در 3 ماهه نخست سال جاری بالغ بر دو هزار و 900 نفر توسط آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای استان آموزش های لازم را در قالب ارایه 616 هزار و 276 نفر ساعت فرا گرفتند.
وی بیان داشت: این تعداد نفر در قالب 12 گروه آموزشی مختلف و در آموزشگاه های آزاد فني و حرفه اي تحت نظارت این سازمان در سراسر استان آموزشهای مهارتی را فرا گرفتند که از این تعداد 2 هزار و 328 نفر را بانوان و تعداد 600 نفر را آقایان تشکیل دادند.
وی با تاکید بر ضرورت تقویت و گسترش فعالیت های بخش خصوصی درراستای توانمند سازی جوانان و نیروهای مولد کار ادانمه داد: در 3 ماهه نخست سال جاری از مجموع 206 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای ثبت شده و تحت نظارت این سازمان تعداد 141 آموزشگاه در 16 گروه آموزشی نسبت به ارایه آموزش های مهارتی اقدام کرده اند.
جهانتیغی گفت: از این تعداد آموزشگاه 111 آموزشگاه در حوزه بانوان، تعداد 5 آموزشگاه در حوزه آقایان و 25 آموزشگاه به صورت دو منظوره فعالیت دارند.
جهانتیغی در خصوص فعالیت و عملکرد آموزشی این مراکز نیز گفت: از مجموع دوره های آموزشی برگزار شده در3 ماهه اول سال جاری 2 درصد به بخش صنعت، یک درصد به بخش کشاورزی و 97 درصد به بخش خدمات اختصاص داشته است.
وی با اشاره به اینکه بررسی عملکرد و شاخصهای آموزشی و همچنین مربیان شاغل در آموزشگاههای آزاد به طور مستمر مورد بازرسی و ارزیابی قرار میگیرد افزود: در همین راستا از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 72 مورد بازرسی از مؤسسات کارآموزی و آموزشگاه های فنی و حرفهای آزاد استان انجام پذیرفته است.
وی گفت: در حال حاضر ارتقای شاخصهای کیفی و بررسی عملکرد آموزشی مراکز آموزش آزاد فنی و حرفه ای جزو اولویت این سازمان در راستای سند راهبردی مهارت و فناوری قرار دارد و با بکارگیری سیاست های تشویقی و حمایتی بهبود و توانمند سازی مرکز آزاد آموزشی در دستور کار قرار دارد.