به گزارش خبرگزاری مهر، مدير جهاد كشاورزي ثلاث باباجاني با بيان مطلب فوق گفت: پیش بینی می شود که در شهرستان ثلاث در سال جاری حدود 32هزار تن گندم از مزارع برداشت شود.
اردشير صفيعي افزود: در مناطق گرمسیر ثلاث از اراضی زراعی حدود 20هزار تن گندم تولید شد که میزان 11 هزار و 341 تن آن توسط کمیسیون خرید گرده نو خریداری و مابقی آن تحویل کمیسیون های خرید و کارخانه های آرد شهرستان های همجوار گردید و یا به مصرف خود کشاورزان به صورت بذور خودمصرفی رسید.
وي تعداد كمباين هاي فعال در شهرستان را كه در عملیات برداشت مشغول هستند را بیش از 100 دستگاه کمباین اعلام كرد.
مدير جهاد كشاورزي ثلاث در ادامه به آبیاری سیار باغات اين شهرستان اشاره كرد و گفت: آبیاری سیار باغات در روستاهای نورآباد، قلقله، زیارت تمرخان و چم زرشک اسپری از توابع ثلاث باباجانی با استفاده از تراکتور، تانکر و سایر ادوات مورد نیاز از خرداد ماه آغاز و تا پایان شهریور ماه سالجاری ادامه دارد.
وي خاطر نشان كرد: در این طرح به ازای هر اصله نهال مقدار 30 لیتر آب در نظر گرفته شده و تاکنون 3 دور آبیاری صورت گرفته است.
لازم به ذکر است از طرف مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ثلاث باباجانی مبلغ پانصد میلیون ریال اعتبار برای این طرح تخصیص داده شده است.
اشاعه فرهنگ قرآنی در زندانها بر کاهش جمعیت کیفری موثر است
مدیرکل زندانهای استان کرمانشاه ترویج فرهنگ قرآنی بین مددجویان را عاملی مهم برکاهش آمار جمعیت کیفری زندان ها عنوان کرد.
اژدر اسدبگی در مراسم ختم قرآن در جمع کارکنان اداره کل زندانها با اشاره به اهمیت انس با کتاب الهی گفت: قرآن کتابی سرشار از نور، شفا و هدایت برای همه انسان ها به ویژه جویندگان راه حقیقت است.
اسدبگی با بیان آثار معنوی عمل به دستورات قرآن، انس با این معجزه الهی را باعث نورانیت دل، شفابخشی بیماری های روحی و جسمی و قرار گرفتن در مسیر بی بدیل رستگاری توصیف کرد و این تحول را بهترین ارمغان انس و همنشینی با کتاب قرآن دانست.
وی استفاده از رویکردهای اصلاحی و تربیتی برگرفته از مکتب قرآن را عامل مهمی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کاهش میزان جرم و بزهکاری برشمرد.
مدیرکل زندانهای استان کرمانشاه عنوان کرد: مسئولان و کارکنان حوزه های تامینی و تربیتی با همکاری مبلغان امور دینی بهره لازم از ظرفیت های پربار نشر مفاهیم عملی قرآن کریم به منظور ارتقاء فعالیت های نظام زندانبانی را بعمل آورند.
کارگاه آشنایی با مواد مخدر در صحنه برگزار شد
کارگاه آموزشی آشنایی با انواع مواد مخدر و اثرات زیانبار آن با حضور داوطلبان و اعضای جوانان در سرسرای اجتماعات جمعیت هلال احمر صحنه روز شنبه برگزار شد.
رییس جمعیت هلال احمر صحنه در این دوره آموزشی با بیان اینکه مصرف مواد مخدر، آسیب جدی به فرد، جامعه و خانواده وارد می کند، افزود: باید فرهنگ عموم مردم نسبت به آثار سوء مصرف مواد مخدر ارتقاء پیدا کند.
اکبرعیوضی اظهار کرد: این دوره یک روزه ویژه خواهران و برادران با رویکرد کارگاهی و با سرفصل هایی نظیر آشنایی با شایع ترین مواد مخدر وعوارض آن، عوامل خطر و محافظت کننده در برابر مصرف مواد، نقش گروه همسالان در مصرف مواد مخدر، ارتباط موثر و مهارت تصمیم گیری، خانواده و نقش آن در پیشگیری از مصرف مواد مخدر و گروه های در معرض خطر بر پا شد.
وی در پایان تصریح کرد: به همین منظور توزیع دفترک با مضامین اعتیاد توسط اعضاء و جوانان در اماکن پرتردد انجام و متعاقب آن همایش پیاده روی توسط اعضا و جوانان جمعیت هلال احمر از محل جمعیت تا مجتمع تفریحی دربند انجام شد.
موظفیم 12 درصد درآمد دانشگاه را از درآمدهای غیرشهریهای تامین کنیم
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه بر درآمدزایی غیرشهریه ای در این دانشگاه تاکید کرد.
نوذر قنبری در جلسه مشترک روسای واحدها و مراکز دانشگاه های آزاد اسلامی استان کرمانشاه که با موضوع اقتصاد دانش بنیان و طرح های فرهنگی ماندگار به میزبانی دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه برگزار شد، اظهارکرد: باید برنامه های خود را در قالب سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم بندی کنیم. همچنین شناسایی منابع و ظرفیتهای موجود باید در اولویت کاری و برنامه های کوتاه مدت قرار گیرند.
وی خاطرنشان کرد: لازم است روسای واحدها و مراکز به صورت جدی پیگیر فعالیتهای اقتصادی دانش بنیان و درآمدزا و طرحهای فرهنگی ماندگار باشند و از زمان و برنامه ها مراقبت کنند.
قنبری تصریح کرد: مسولان طرح و برنامه در این موضوع نقش بسیار با اهمیتی دارند و پایش برنامهها از مهمترین وظایف روسای واحدها و مراکز با کمک مسولان طرح و برنامه است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ادامه داد: با فکر و اندیشه میتوان مشکلات و مسائل را در واحدها و مراکز حل کرد.
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: در سال 93 موظفیم 12 درصد درآمد دانشگاهها را از طریق درآمدهای غیر شهریه ای تامین کنیم.
وی ادامه داد: امروزه نقش فرهنگ در توسعه جوامع و بخصوص توسعه اقتصادی جوامع بسیار با اهمیت است و اقتصاد شکوفا در گرو توسعه فرهنگی جوامع است.
قنبری افزود: آنچه که در طرح های فرهنگی مطرح است، تولید کارهای ماندگار فرهنگی است و باید کارهایی انجام دهیم که ضمن اثربخشی فرهنگی منجر به تولیدات فرهنگی پایدار شود و کارهای فرهنگی ما در قالب آن قرار گیرد و حرکت کند.
این مقام مسئول عنوان کرد:با توجه به سیاستهای کلی ریاست عالیه دانشگاه، تعاملات با سایر سازمان ها، دستگاهها، ادارات و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی باید گسترش یابد.
وی به ضرورت راه اندازی انجمن خیرین و دریافت کمکهای خیرین در خصوص حمایت از آموزش و پژوهش اشاره کرد و از روسای واحدها و مراکز خواست تا در این زمینه تلاش کنند.
قنبری تاکید کرد: از مهمترین سیاست های دانشگاه توزیع توسعه است و برای نیل به آن باید تلاش کنیم و نظم و جدیت را در کارها مدنظر داشته باشیم.
كرمانشاه داراي 90 سايت توليد ورمي كمپوست است
مسئول دفتر محيط زيست و توسعه پايدار سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه گفت: در حال حاضر استان كرمانشاه داراي 90 سايت توليد كود ورمي كمپوست با ظرفيت 6914 تن كود مي باشد.
فرشاد زنديان افزود: از اين تعداد 73 سايت فعال بوده و بقيه سايت ها در حال اجراء است.
زنديان تصريح كرد: توليدكنندگان كود ورمي كمپوست در 12 شهرستان فعاليت نموده و فعاليت خود را با هماهنگي اين دفتر انجام داده و گزارش اقدامات را خود ماهانه به دفتر محيط زيست و توسعه پايدار ارسال مي كنند كه توسط اين دفتر گزارش شش ماهه بخشهاي مختلف سازمان در زمينه اجراي مديريت پسماند كشاورزي جمع آوري و جهت ارائه در كارگروه ملي مديريت پسماند به وزارتخانه ارسال مي گردد.
وي با اشاره به ساير فعاليتهاي دفتر محيط زيست و توسعه پايدار در زمينه توسعه و ترويج توليد محصولات سالم و ارگانيک گفت: تشكيل كارگروه توليد مرغ بدون آنتي بيوتيك در استان و تشكيل جلساتي در اين زمينه، انجام فعاليتهای آموزشی ترويجی ، ميزگرد تلويزيوني با موضوع محصولات ارگانيك و پخش در شبكه استاني، تهيه برنامه هاي راديويي صداي روستا و... را از جمله اقدامات اين دفتر اعلام كرد.
پيش بيني برداشت 32 هزار تن گندم از مزارع ثلاث باباجاني
مدير جهاد كشاورزي ثلاث باباجاني با بيان مطلب فوق گفت: پیش بینی می شود که در شهرستان ثلاث در سال جاری حدود 32هزار تن گندم از مزارع برداشت شود.
اردشير صفيعي افزود: در مناطق گرمسیر ثلاث از اراضی زراعی حدود 20هزار تن گندم تولید شد که میزان 11341 تن آن توسط کمیسیون خرید گرده نو خریداری و مابقی آن تحویل کمیسیون های خرید و کارخانه های آرد شهرستان های همجوار گردید و یا به مصرف خود کشاورزان به صورت بذور خودمصرفی رسید.
وي تعداد كمباين هاي فعال در شهرستان را كه در عملیات برداشت مشغول هستند را بیش از 100 دستگاه کمباین اعلام كرد.
مدير جهاد كشاورزي ثلاث در ادامه به آبیاری سیار باغات اين شهرستان اشاره كرد و گفت: آبیاری سیار باغات در روستاهای نورآباد، قلقله، زیارت تمرخان و چم زرشک اسپری از توابع ثلاث باباجانی با استفاده از تراکتور، تانکر و سایر ادوات مورد نیاز از خرداد ماه آغاز و تا پایان شهریور ماه سالجاری ادامه دارد.
وي خاطر نشان كرد: در این طرح به ازای هر اصله نهال مقدار 30 لیتر آب در نظر گرفته شده و تاکنون 3 دور آبیاری صورت گرفته است.
لازم به ذکر است از طرف مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ثلاث باباجانی مبلغ پانصد میلیون ریال اعتبار برای این طرح تخصیص داده شده است.