رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در مراسم رونمایی از تازه ترین لوازم التحریرهای شکرستان با بیان اینکه از صفر تا صد تولید این لوازم التحریر توسط بخش خصوصی صورت می پذیرد گفت: به نهادهای نیرومند فعال فرهنگی توصیه می کنم که جلوی فعالیت‌های بخش خصوصی را در این زمینه نگیرند و اجازه دهند تا این بخش با قدرت بتواند در بازار بالا بیاید. اقتصاد فرهنگ امروز مساله‌ای است که باید در دست مردم باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست رونمایی از تازه‌ترین تولیدات لوازم التحریر و نوشت افزار با نام تجاری شکرستان شب گذشته با حضور حجت الاسلام دکتر سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، محمد سرشار رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان و جمعی از مدیران فرهنگی در تالار هتل فردوسی تهران برگزار شد.

حجت الاسلام خاموشی در این مراسم با اشاره به دفاع مقدس و شهادت بسیاری از نوابغ فکری و فرهنگی کشور در طول آن گفت: این حرکت و جریان توانست فرهنگی پویا را به همراه خود در دل خانواده‌ها و جوامع دانشگاهی به وجود آورد که امروزه نیز باید تلاش کرد تا این فرهنگ با نمادهای دیگری پابرجا باقی بماند.

خاموشی ادامه داد: امروزه سرعت انتقال نمادهای فرهنگی و ضریب نفوذ  آنها به دلیل پیشرفت تکتولوژی افزایش پیدا کرده است و به همین خاطر باید در حوزه فعالیت فرهنگی به شکلی پیش رفت که بتوان با سرعت و کیفیت بیشتری دست به اقناع مخاطب زد تا او نیز به سرعت شروع به معرفی کالا به سایر افراد بکند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: ما در حوزه هنری این کار را با انتشار کتاب شروع کردیم و برخی از آثار ما تاکنون بیش از 100 نوبت توانسته‌اند بر پایه همین نگرش تجدید چاپ شوند و از این پس نیز باید در کنار این مساله به موضوع انیمیشن و فیلم توجه بیشتری داشته باشیم و البته مساله لوازم التحریر و صنف آن هم باید زودتر و تا دیر نشده در این مسیر حضور پیدا کنند و دیده شوند.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت بالای تجار ایرانی به منظور سرمایه گذاری در حوزه لوازم التحریر اشاره کرد و گفت: در کشورهایی مانند مالزی و یا شهر کشمیر هرجا مسجدی بلند مرتبه ساخته شده است اسم یک تاجر مسلمان به عنوان بانی آن دیده می َشود. امروز هم تولید لوازم التحریر ایرانی موضوع تازه ای است که بازارش نیازمند حضور تاجران ایرانی است.

خاموشی با تصریح بر اینکه از صفر تا صد تولید لوازم التحریر شکرستان توسط بخش خصوصی و البته با حمایت سازمان تبلیغات اسلامی صورت می پذیرد گفت: من به نهادهای نیرومند فعال فرهنگی توصیه می‌کنم که جلوی فعالیت‌های بخش خصوصی را در این زمینه نگیرند و اجازه دهند تا این بخش بتواند با قدرت در بازار بالا بیاید. اقتصاد فرهنگ امروز مساله‌ای است که باید در دست مردم باشد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تولید این نوشت افزارها پاسخی به دغدغه های مقام معظم رهبری است تصریح کرد: این شیوه حرکت سخن گفتن از فرهنگ انقلاب است و دقیقا همان چیزی است که دشمن مایل نیست درباره آن حرفی زده شود. ما در طول سال های گذشته شاهد بودیم که امام راحلمان چگونه برای ما تولید مفهوم کرد و رهبری معظم ما نیز از ضرورت ایجاد تمدن سازی حرف زده اند. اینها یعنی اینکه ما باید برای معرفی تمدن خودمان برندهای ویژه آن را نیز داشته باشیم و این برند سازی البته کار می برد.

وی در پایان از تلاش های بخش خصوصی در زمینه تولید محصولات و انیمیشن و نیز تلاش‌های حوزه هنری کودک و نوجوان به منظور تولید محصولات متنوع فرهنگی بامحتوای ملی اسلامی تشکر کرد.

در ابتدای این مراسم علی حدیدی از اعضای هیئت مدیره شرکت آزاده که تولید این نوشت افزارها را بر عهده دارد در سخنانی اظهار کرد:  آنچه که تولیدات آزاده و برند شکرستان را در میان سایر نوشت افزارهای موجود در بازار ایران موفق کرده است در قدم اول استفاده از بهترین مواد خام موجود در بازار برای تولید این محصولات بوده است. این مواد اولیه همه چیز را از مرکب انتشار تا طرح هایی که با حوزه هنری به آن رسیدیم شامل می‌شود.

حدیدی همچنین گفت: تبلیغات رسانه‌ها نیز در این سالها برای ما نقش قابل توجهی را در معرفی محصولاتمان ایفا کرده‌اند که امیدواریم در ادامه مسیر نیز این همراهی وجود داشته باشد.