به گزارش خبرنگار مهر، سید مرتضی مدنی فدکی روز یکشنبه با تشریح دستاوردهای اجرای طرح ضیافت در استان به خبرنگاران گفت: با اجرای طرح ضیافت به مناسبت ماه مبارک رمضان با هدف کنترل و پایش بازار و تامین امنیت روانی مصرف کنندگان تعداد 783 اخلالگر اقتصادی در سراسر استان شناسایی و نسبت به تشکیل پرونده برای این متخلفان اقدام شد.
وی با بیان اینکه تعداد 8 شعبه کار رسیدگی به پرونده های واصله به تعزیرات حکومتی را در این ایام بر عهده داشتند اظهار داشت: از این تعداد تعداد 5 شعبه در شهرستان ها و تعداد 3 شعبه در مرکز استان فعالیت داشته است.
وی ادامه داد: در مدت زمان اجرای طرح ضیافت 783 فقره پرونده تخلف در ادارات تعزیرات حکومتی تشکیل شد که 754 فقره آنها مورد رسیدگی و مختومه شده و متخلفان محکوم به میزان یک میلیارد و ششصد و پنجاه میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شدند.
مدنی فدکی ابراز داشت: ایجاد گشتهای مشترک با همکاری مرکز بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی در ماه مبارک رمضان موجب شناسایی و پلپ تعداد 8 واحد تولیدی و عرضه غیر بهداشتی فرآورده های غذایی در سطح استان شد.
وی بیشترین میزان تخلفات در این مدت را شامل گرانفروشی، عدم رعایت نکات بهداشتی و عدم درج قیمت عنوان کرد و گفت: تخلفات به وقوع پیوسته در عرضه کالاهایی همچون گوشت قرمز، گوشت مرغ، زولبیا و بامیه و تخم مرغ بیش از سایر کالاها بوده است.
اجرای طرح تابستانه
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همچنین از اجرای طرح تابستان نظارت بر بازار در سراسر استان خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح کنترل قیمتها در فصل مسافرت و صیانت از حقوق مسافران است.
مدنی فدکی اظهار داشت: در این طرح که با هدف حفظ حقوق مسافران و گردشگران در حوزه صلاحیت های سازمان تعزیرات حکومتی به مرحله اجرا درآمده است با ایجاد گشت های مشترک با سایر دستگاه های نظارتی مراکز مرتبط از جمله موسسات گردشگری، مراکز اقامتی و تفریحی، هتلها و رستورانها مورد بازرسی قرار خواهد گرفت.