اراک – خبرگزاری مهر: استاندار مرکزی گفت: مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری جهاد دانشگاهی اراک نیاز امروز استان بوده و راه اندازی هر چه سریعتر آن یک ضرورت است.

به گزارش خبرنگارمهر، محمدحسین مقیمی شامگاه شنبه با بیان این مطلب در حاشیه بازدید از مجموعه تحقیقاتی و درمانی ناباروری اراک گفت: با راه اندازی این مرکز دیگر نیاز نیست افرادی که نیاز به خدمات درمانی دارند از غرب کشور به استان تهران مراجعه کنند.

وی مجموعه امکانات و تجهیزات خریداری شده در مجموعه تحقیقاتی و درمانی ناباروری جهاد دانشگاهی اراک را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این تجهیزات که با سرمایه گذاری بالغ بر میلیارد تومان در سالهای گذشته خریداری شده بسیار پیشرفته و تامین کننده نیاز استان در حوزه درمان ناباروری است.

استاندارمرکزی در ادامه به اعتبارات هزینه شده در این مرکز اشاره کرد و گفت: مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی در فضایی به وسعت یک هزار و 400 مترمربع احداث شده که برای ساخت فضای فیزیکی آن صرفا 700 میلیون تومان هزینه شده است.

مقیمی در ادامه با تاکید بر ضرورت تامین نیروهای متخصص برای راه اندازی مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری جهاد دانشگاهی اراک گفت: باید با تامین نیرو و راه اندازی تمامی بخشهای کاری مجموعه فوق از تردد بیماران استان به خارج از استان جلوگیری کنیم چرا که این درمان به اندازه کافی درمانی گران هست و تردد افراد در مسیر شهرها هزینه های بیشتری بر خانواده های تحت درمان وارد می کند.

فعالیتهای علمی جهاد د انشگاهی برای کشور راهگشا بوده است

استاندار استان مرکزی در ادامه ضمن گرامیداشت 16 مرداد و روز جهاد دانشگاهی گفت: فعالیت های علمی جهاد دانشگاهی برای کشور راهگشا بوده است.

مقیمی در ادامه از جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی و علمی یاد کرد و گفت: جهاد دانشگاهی بعد از روی کار آمدن در اولین سالهای پیروزی انقلاب اسلامی و حرکت در زمینه تالیف کتب درسی دانشگاهی کشور را در حوزه نشر کتب درسی دانشگاهی یاری کرد.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی امروز با حضور در عرصه علمی و تحقیقاتی توانسته کمک قابل توجهی به حوزه علمی کشور کند و ضمن تربیت دانش آموختگان بسیار با ارائه کارهای تحقیقاتی بسیار راهگشای حل مشکلات کشور بوده است.

استاندار مرکزی افزود: توان علمی و دانشگاهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی قابل توجه است و بهره گیری از پژوهشهای علمی این مرکز در اولویتهای کاری مدیریت استان قرار دارد.

خبرگزاری ها در انتقال شفاف موضوعات و اطلاعات به جامعه می کوشند

مقیمی در ادامه بازدید از مجموعه جهاد دانشگاهی و مرکز فوق تخصصی رویان اراک از 2 خبرگزاری ایسنا و ایکنا به عنوان مراکز خبری وابسته به جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز بازدید و از نزدیک با فعالیت های این مجموعه های خبری آشنا شد.

وی در این بازدید ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: خبرگزاریها بازوان مدیران اجرایی اندچرا که به واسطه اطلاعرسای دقیق، شفاف و سریع خود همواره پل ارتباطی خوبی بین مردم و مسئولان بوده اند.

استاندار مرکزی با اشار به کمبود امکانات لازم در اختیار خبرگزاریها گفت: تلاش بی وقفه خبرنگاران این عرصه علیرغم وجود امکانات محدود در اختیار در استان قابل تحسین است.

وی در ادامه خبرنگاران را به پیگیری مطالبات شهری مردم تشویق کرد و کرد: استان صنعتی مرکزی باید دارای شهرهایی برخودار از لحاظ امکانات و تجهیزات باشد این در حالیست که متاسفانه هنوز این اتفاق در استان مرکزی و بالاخص کلان شهر اراک صورت نگرفته است.

پذیرش روزانه 25 بیمار در مرکز تخصصی ناباروری اراک

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز در حاشیه این بازدید از پذیرش روزانه 25 بیمار در مرکز تخصصی ناباوری جهاد دانشگاهی اراک خبر داد و گفت: مرکز فوق تخصصی درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاددانشگاهی اراک از اردیبهشت ماه 89 در فضایی به وسعت یک هزار و 400 مترمربع احداث شده و تمامی تجهیزات مورد نیاز این مرکز خریداری شده است.

سید جعفر نظام دوست با بیان این که بسیاری از تجهیزات موجوددر این مرکز در بیمارستانهای تخصصی زنان استان وجود ندارد گفت: با توجه به حجم بالای متقاضیان برای بهره مندی از خدمات این مرکز راه اندازی آن از ضرورت های جدی ماست.

وی با اشاره به بخشهای تعبیه شده در مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی اراک گفت: بخش تخصصی زنان و زایمان از جمله بخشهای ایجاد شده است که با بهره گیری از پیشرفته ترین امکانات و دستگاههای تشخیصی و درمانی و با همکاری متخصصان زنان و نازایی آمادگی کامل برای ارائه خدمات درمانی را دارد.

وی یادآور شد: سونوگرافی واژینال، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی، کورتاژ تشخیصی، تخلیه کیست تخمدان، شروع سیکلهای درمانیICSI،  IVF، IUI و سایر جراحی های تخصصی از جمله اقداماتی است که در این کلینیک انجام می شود.

مدیریت جهاد دانشگاهی استان مرکزی ادامه داد: بخش تخصصی مردان دیگر بخش موجود دراین مرکز است که با بهره گیری از متخصصان ارولوژی و آندولوژی آماده ارائه خدمات به بیماران است.

70 زوج نابارور در انتظار اتاق عمل

نظام دوست همچنین به مرکز مشاوره ناباروری رویان اراک اشاره کرد و گفت: این بخش به منظور افزایش آگاهی زوجین از انواع مشکلات ناباروری، آشنا ساختن آنها با سیستم های درمانی و حمایتی و امکانات موجود در این مرکز دایر شده است.

وی ادامه داد: بخش تخصصی ژنتیک و مشاوره ژنتیک، بخش مشاوره روانشاناسی و مشاوره تغذیه، بخش ART، مرکز تصویربرداری تتخصصی ناباروری و آزمایشگاه دیگر بخشهای تشکیل دهنده این مرکز تخصصی اند که آماده ارائه خدمات به بیماران هستند.

وی یادآور شد: هم اینک 15 متخصص ناباروری با این مرکز همکاری دارند و در یک ماه فعالیت آزمایشی آن 470 زوج نابارور پذیرش شده اند و 70 زوج نابارور در انتظار اتاق عمل هستند.