رشت – خبرگزاری مهر: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد مقاومتی یک الگوی بومی و نوین متناسب با جمهوریت و اسلامیت نظام جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین مظفر  ظهر چهارشنبه در نشست کارگاه علمی و آموزشی اقتصاد مقاومتی در رشت افزود: الگوی جمهوریت و اسلامیت یک الگوی بدیع نظام سیاسی در دنیای امروز است.

وی همچنین در خصوص این مطلب که "دشمنان، اقتصاد مقاومتی را سیاستی در راستای اهداف دیپلماتیک حاکمیت و نتیجه آن هم فشارهای اقتصادی و مشکلات معیشتی برای مردم است به عبارتی آنان این سیاست های را انقباضی و ریاضتی دانسته و اعلام می کنند اقتصاد مقاومتی تاثیر منفی بر زندگی مردم می گذارد. " ، اظهارداشت: ابلاغ این سیاست همزمان با تحریم ها زمینه سوء استفاده دشمنان را فراهم کرده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بخش بسیار کمی از محتوی اقتصاد مقاومتی و سیاست های ابلاغی در مورد مقابله با تحریم هاست.

وی افزود: تمامی سیاست های ابلاغی ناظر بر یک اقتصاد پویا و فعال است که می تواند کشور را در هر شرایطی به رشد و شکوفایی برساند.

مظفر با بیان اینکه توسعه در کشور نه شرقی نه غربی است، اظهارداشت: مقام معظم رهبری پیشرفت و عدالت را توامان به عنوان اهداف اقتصادی نظام اسلامی مطرح فرموده اند.

وی تصریح کرد: توسعه در ایران اسلامی ذو عینین است یعنی هم ناظر به حال، هم ناظر به آینده، هم مربوط به دنیا، هم مربوط به آخرت، هم متکی به ظرفیت های درونی، هم بهره مندی از ظرفیت های بیرونی و تعامل با دنیا است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی مضامین اقتصاد مقاومتی را بسیار عالی و زیبا توصیف کرد و یادآورشد: نظام اسلامی همواره با اسرف، اسراف گرایی، حیف و میل سرمایه ها و غیره مخالف بوده و هست.

تمامی مشکلات کشور با مشارکت، همیاری و همکاری مردم رفع می شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: تمامی مشکلات کشور با مشارکت، همیاری و همکاری مردم رفع خواهد شد.

حسین مظفر با بیان اینکه بیشتر بار انقلاب اسلامی بر دوش مردم بوده است، افزود: خوشبختانه بین مردم و مسئولان در کشور خیلی فاصله نیست چون مسئولان از بطن و متن مردم بروز و ظهور پیدا می کنند.

وی همچنین اظهارداشت: حرکت عظیم و بنیادین اقتصاد مقاومتی و اصلاح الگوی مصرف بدون همیاری و مشارکت مردم تحقق ناپذیر است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد کشور به دلیل شرایط انقلاب و جنگ تحمیلی جنبه دولتی پیدا کرده است که باید اصلاح شود.

وی افزود: دولتی کردن همه کارها و نادیده انگاشتن بخش عظیمی از ظرفیت های مردمی یک کار عاقلانه و هوشمندانه ای نیست.

مظفر تاکید کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی مردم و مسئولان باید با هم مشارکت داشته باشند.

وی با تصریح اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در تبیین ویژگی های اصلی اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش بنیان را هم مطرح فرموده اند، افزود: متاسفانه بین دانشگاه، صنعت و تولید ارتباط لازم وجود ندارد و در حقیقت چرخه تولید و فناوری در کشور معیوب است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: کارهای تحقیقی و پژوهشی زیادی در سطح کشور انجام می شود اما چون ارتباط با صنعت، کشاورزی، و غیره ندارد متاسفانه آنطوری که باید و شاید مفید فایده واقع نمی شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه چرخه تولید و فناوری کشور باید تکمیل شود، اذعان داشت: بعد از 36 سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی نباید آزمون و خطا در کشور انجام شود.

مظفر همچنین سلیقه ای عمل کردن را یکی از مصیبت های بزرگ کشور دانست و  بیان داشت: برای توسعه همه جانبه باید متکی به برنامه ریزی و مشارکت اصولی مردمی بود.

وی در ادامه بر لزوم ایجاد پیوند با صنعت، مهارت و تخصص در کشور تاکید کرد و یادآورشد: توسعه همکاری بین مراکز پژوهشی، دانشگاهی و صنعتی موجب تحول در بخش های صنعتی و اقتصادی کشور می شود.

اقتصاد بعد از اعتقاد یکی از اصول مهم در دیدگاه اسلامی است

مسئول دبیر خانه دائمی سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد بعد از اعتقاد یکی از اصول مهم در دیدگاه اسلامی است و به عبارتی اقتصاد ستون فقرات است بنابراین اگر اقتصاد دچار مشکل باشد تحرک جامعه دچار خدشه می شود.

محمد ابراهیم مداحی افزود: ایران اسلامی به برکت خون شهیدان و اهداف انقلاب اسلامی موفقیت های زیادی در عرصه امنیتی، سیاسی، دفاعی و همینطور علمی و فناوری کسب کرده است.

 وی اظهارداشت: نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه محور امنیتی، سیاسی و دفاعی قدرت نخست منطقه و همچنین جزء یکی از 10 قدرت برتر دنیاست.

مسئول دبیر خانه اقتصاد مقاومتی گفت: جایگاه اقتصادی ایران با توجه به ظرفیت و استعدادی که در کشور وجود دارد باید روز به روز پویاتر شود چرا که ایران هم اکنون پنجاه و ششمین کشور دنیا از حیث منابع طبیعی و نیروی انسانی است.

وی در ادامه با بیان اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی رفاه و آسایش مطلوب و توسعه پایدار جامعه را به همراه دارد، افزود: اقتصاد مقاومتی یک الگویی بومی اسلامی – ایرانی است.

مداحی تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی با توجه به فرهنگ اسلامی، جهان بینی اسلامی و آرمان های انقلاب اسلامی از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شده است.

اصلاح الگوی مصرف موجب افزایش بهره وری در جامعه می شود

 مسئول دبیرخانه اقتصاد مقاومتی گفت: اصلاح الگوی مصرف موجب افزایش بهره وری و توسعه در جامعه خواهد شد.

محمد ابراهیم مداحی افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی اقتصاد ایران برای خروج از شرایط فعلی نیاز به اصلاحات ساختاری عمیقی دارد.

وی همچنین با بیان اینکه یکی از ویژگی های اقتصاد مقاومتی اصلاح الگوی مصرف است، اظهارداشت: بدون شک برای تغییر اصلاح الگو تغییر نرم و تحول فرهنگی در عرصه مصرف نیاز است.

مسئول دبیرخانه اقتصاد مقاومتی گفت: در اصلاح الگوی مصرف مسئولان باید الگوی عملی مردم در جامعه باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه فرهنگ سازی در اصلاح الگوی مصرف ضرورتی انکار ناپذیر است، افزود: اصلاح الگوی مصرف یکی از مولفه های مهم سیاست های اقتصاد مقاومتی است.

مداحی با اعلام اینکه از منابع و بودجه کشور باید بصورت بهینه استفاده شود، اذعان داشت: اصلاح الگوی مصرف موجب افزایش بهره وری در جامعه می شود.