بيات عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي به كمبودهاي موجود در زمينه بهداشت مساجد اشاره كرد و گفت: امر بهداشت محيط داخلي مساجد كشور ، به ندرت مورد توجه قرار گرفته است.

رفعت بيات عضو كميسيون بهداشت و درمان و نماينده زنجان در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت : لازم است كه مردم در زمينه بهداشت فردي و اجتماعي آموزش داده شوند، به بحث بهداشت محيط داخلي مساجد به ندرت توجه شده است و ما در اين عرصه شاهد كمبودهاي بسياري هستيم.

وي در ادامه افزود : پاكيزگي نمازگزاران، پوشيدن لباسهاي روشن و معطر و خوشبو ساختن محيط مساجد از ويژگي هاي مهم ما شيعيان است، اما اهل تسنن به اين موضوعات توجه بيشتري نشان داده اند و شيعيان كمتر به آن پرداخته اند.

بيات با تاكيد بر توجه در زمينه بهداشت مساجد گفت : نامگذاري دهه بهداشت و نكوداشت مساجد بهانه اي براي زمينه سازي فرهنگي و تبليغات و جلب توجه مردم به اين مسئله است، اما لازم است كه ما هر لحظه به اين موضوع توجه خاص داشته باشيم و فرهنگ اجتماعي و خانوادگي را به گونه اي شكل دهيم كه با ايمان كامل اجرايي، جامعه را به سمت رعايت بهداشت مساجد و تكريم آن هدايت كنيم.

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي گفت : پاكيزگي ، زيبايي دكوراسيون داخل مساجد، نوع معماري و چينش وسايل داخل مسجد، بر روحيات فرد موثر است، چنانكه درروايات نيز به پوشيدن لباس روشن و رعايت بهداشت تاكيد شده است.

وي در رابطه با تاثيرات دهه بهداشت و نكوداشت مساجد بر جامعه گفت : اگر در اين هفته، صدا و سيما، آموزش و پرورش ، خانواده، سازمان تبليغات و مساجد همسو با يكديگر  فعاليت كنند بر محيط جامعه تاثير بسزايي خواهند گذاشت.

نماينده زنجان در مجلس هفتم اظهار داشت : انجام اين امور به عنوان يك فرهنگ در جامعه، نياز به برنامه ريزي بلند مدت دارد، ايجاد اين فرهنگ ممكن خواهد بود اگر به توانايي خويش باور داشته باشيم.