رييس فرهنگسراي كار گفت : سالها است كه توسعه اشتغال و كاهش نرخ بيكاري در دستور كار دولتها و در زمره شعارهاي مسئولان قرار داشته اما تاكنون كاهش نرخ بيكاري و يا ايجاد فرصت هاي شغلي بطور محسوس ديده نشده است.

به گزارش خبرگزاري مهر ، رمضان لطفي افزود : آرزوهاي بسيار و اقدامات اندكي نيز نثار اين چالش بزرگ شده است به بياني ديگر وجود بيش از سه ميليون نفر بيكار كه نه تنها اميدي به يافتن كار ندارند بلكه نگران افزايش تعدادشان و بدتر شدن اوضاع نيز مي باشند.

وي گفت : اخيرا دولت دست به اقداماتي چون تغيير ساختار وزارت كار و تعيين معاونت كار آفريني براي مقابله با بيكاري زده است كه جاي بسي تقدير دارد و من فكر مي كنم با ابتكار خوب وزير كار ، تحول بسيار اساسي در زمينه اشتغال و كار بوجود خواهد آمد.

رييس فرهنگسراي كار افزود : تحولاتي كه در وزارت كار بوجود آمده است خوست دولت و مردم براي كاهش نرخ بيكاري و توسعه اشتغال تحقق مي يابد چرا كه وزير كار بر خلاف دولت هاي قبلي كه به جاي برخورد با علت با معلول برخورد كرده بودند. ايشان با علت برخورد كرده است.

لطفي اضافه كرد : تنها راه ايجاد اشتغال و كاستن از تعداد بيكاران فراهم آوردن زمينه توسعه توليد در داخل كشور است.

وي گفت : براي افزايش اشتغال و مبارزه با فقر و بيكاري دولت وظيفه سنگين حمايت از توليد داخلي و كارآفرينان را بر عهده دارد و بايد از تمامي امكانات مادي و معنوي كه در اختيار دارد در جهت توسعه هر چه بيشتر اشتغال و فرهنگ كار بهره گيرد.

لطفي افزود : سياست هاي اشتغال دولت هاي قبلي زياد كار ساز نبود چرا كه يا به بيكاران وام داده اند كه مشغول كار شوند و آنان وام را مصرف كرده اند و به بيكار بدهكار تبديل شده اند و يا سازمان هاي دولتي را براي جذب بيكاران عريض و طويل كرده است و اكنون هزينه هاي جاري دولت فراتر از توان آن شده است حال آنكه درست اين بود كه به جاي توجه به بيكاران به كار توجه مي كردند و به جاي حمايت از بيكاران از كار و توسعه آن حمايت مي نمودند .

وي گفت : اگر كار ايجا شود بيكار وجود نخواهد داشت و اگر كار ايجاد نشود بيكاري توسعه خواهد يافت و بيكاران افزوده خواهند شد.