بابلسر - خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون گردشگری مازندران، اقامتگاههای استان را شایسته مسافران خارجی ندانست و ارتقای وضعیت آن را خواستار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی احسانی شامگاه یکشنبه در جمع فعالان گردشگری استان، با اشاره به اصلاح و بازنگری سند چشم‌انداز توسعه اظهار داشت: در برنامه ريزي هاي به عمل آمده چشم‌انداز توسعه را فراتر از افق 1404 دیده و چشم‌انداز 1414 را مدنظر قرار داده و اقدامات خود را بر این اساس انجام می‌دهیم.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده، گفت: اصول راهبردي استان بازنگری و صنعت گردشگري با محوريت صنعت گردشگري سلامت مصوب شده است.

احسانی با تاکید بر بیانیه رامسر که از نتایج اجلاس گردشگری سلامت بوده و خود به تنهایی یک سند بالادستی براي برنامه ريزي محسوب مي شود گفت: برای ساماندهی گردشگران داخلی و جذب گردشگران خارجی باید گام‌های محکم‌تری در این زمینه برداشته شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه تاکنون صنعت گردشگری در خدمت توسعه استان نبوده، گفت: پيش از اين تنها از درآمد نفتی برای توسعه استفاده می‌شده كه وقوع همين امر موجب عقب ماندگي استان شده است.

رئيس كميسيون گردشگري مازندران با تاکید بر استفاده از منابع دریایی استان برای توسعه اذعان داشت: به دلیل اهمیت صنعت گردشگری توسعه استان، نیازمند اقدامات جدی‌تری در اين بخش هستيم.

احسانی با اشاره به نامناسب بودن وضعیت استان در بحث اشتغال خاطرنشان کرد: با جذب سرمایه‌گذاران و ارتقاء صنعت گردشگری، اقتصاد نوین را پایه‌گذاری می‌کنیم تا درصد بيكاري كاهش يابد كه در اين خصوص مذاكراتي نيز صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه برای جذب گردشگران خارجی نیاز به شکل‌گیری آژانس‌های مسافرتی بوده و توسعه استان نیز ارتقاء ظرفیت‌هاي اقامتگاهي را می‌طلبد، عنوان کرد: با اختصاص تسهیلات بیشتر به آژانس‌های مسافربری و گردشگری،ورود سرمایه‌گذاران خارجی و تخصیص تسهیلات ارزی مناسب به حوزه حمل و نقل هوایی می‌توانیم زمينه هاي توسعه و ارتقاء استان در بحث گردشگری را فراهم آوريم كه در همين راستا ديروز شاهد افتتاح يك دفتر خدمات مسافرتي و گردشگري در ساري بوده ايم.

این مقام استاني با اشاره به مواهب طبیعی مازندران به سرانه فضای سبز در استان اشاره کرد و بیان داشت: با آن‌که مازندران برخوردار از مواهب طبیعی است اما سرانه فضای سبز آن کمتر از دو متر مربع است كه با توجه به اين موضوع، با تشكيل كارگروه برنامه ريزي و تخصيص اعتبارات مناسب، اين امر مهم در دستور كار قرار گرفته است.

احسانی با تاکید بر تدوین سند گردشگری توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: نیاز است این سند در کوتاه مدت تنظیم شود تا در کنار آن بتوانیم حداقل از امكانات 10 تا 50 هتل سه ستاره تا پنج ستاره در استان بهره‌مند شویم.