به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی واحد استان البرز در حاشیه نشست هم اندیشی مدیران مراکز علمی-کاربردی استان البرز که به میزبانی مرکز فرهنگ و هنر صبح امروز برگزار شد ضمن بازدید از این مرکز دانشگاهی به ارزیابی عملکرد این مجموعه پرداخته و با اشاره به کیفیت بالای آموزش و ارائه دروس مهارتی به دانشجویان، جایگاه مراکز علمی کاربردی در البرز را بسیار شایسته توصیف کرد.
سیدصاحب سادات حسینی یکی از مهم ترین رویکردهای شکل گیری مراکز علمی کاربردی را مهارت پایه بودن آنها در کنار ارائه آموزش های علمی به داوطلبان اعلام کرد و بیان داشت: مراکز مستقر در استان البرز از این حیث در شرایط مطلوبی قرار داشته و پایه اقدامات آنها به مفهوم واقعی علمی کاربردی بودن دروس و آموزش ها اختصاص دارد.
وی کسب رتبه های شایسته توسط دانشکده های علمی کاربردی این استان میان دانشگاه های مختلف سراسر کشور را شاهدی بر این مدعا دانست و خاطرنشان کرد: طبق تحقیقاتی که پیش از این از سوی وزارت علوم انجام گرفت، دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان البرز در حوزه پژوهش حائز جایگاه سوم شد.
همچنین این دانشگاه در بخش اداری در جایگاه هفتم و در مجموع عملکرد خود به عنوان سومین واحد استانی میان تمامی دانشگاه های کشور معرفی شد.
ارزیابی عملکرد مرکز دانشگاهی فرهنگ و هنر البرز
دکتر سادات حسینی وجود مراکز فعال و پویا در این استان را یک فرصت بسیار گرانسنگ ارزیابی کرد و از جمله مراکز مستعد در البرز را که طی فرصتی بسیار کوتاه موفق شد جایگاه خود را از سطح سه به سطح یک و سپس سطح ویژه ارتقاء دهد را مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر البرز عنوان کرد.
سادات حسینی، از این مرکز به عنوان محلی که به سرعت توانسته است مسیر توسعه را در عرصه های مختلف پذیرش دانشجو، افزایش رشته ها و ارتقای ساختار فیزیکی مجموعه طی کند، یاد کرد و افزود: از عملکرد این مجموعه رضایت کامل داریم.
رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی واحد استان البرز، توانمندی، کارآمدی، پویایی و صاحب ایده های نو و صحیح بودن را از خصیصه های مدیرانی ارزیابی کرد که امکان پیشبرد اهداف دانشگاه جامع در سطح مراکز استانی را فراهم می کنند.
وی افزود: این روند مطلوب و رشد مناسب منجر به برگزیده شدن این مرکز دانشگاهی به عنوان مرکز نمونه علمی – کاربردی فرهنگ و هنر در کشور در سال 92 نیز شده است.
به گفته این مسئول، افزایش دانشجو از 200 نفر به 2000 نفر ظرف حدود 5.2 سال فعالیت مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر البرز اقدامی بسیار مناسب بوده که شایسته تقدیر است.
وی اذعان داشت: اگرچه تغییر فضای فیزیکی دانشگاه و تفکیک هنرستان از محل فعلی یکی از خواسته های ما است، اما تدابیر مدیریت مرکز و انجام تغییرات در ساختار فیزیکی مجموعه و توسعه کلاس ها و امکانات آن توانسته تا اندازه زیادی مشکلات مرکز را مرتفع نماید. امیدوارم که شرایطی فراهم شود که فضای آموزشی این مرکز فقط در اختیار دانشگاه باشد و استفاده مشترک آن با هنرستان به پایان برسد.
سادات حسینی در پایان با ابراز امیدواری گفت: امیدواریم بتوانیم با همکاری مدیران و مسئولان همه مراکز و واحدهای مختلف دانشگاه و با اتخاذ تدابیر مناسب و مدیریت صحیح بر مجموعه های تحت امر، عملکردی شایسته از خود به جای بگذاریم.