به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی ظهر سه شنبه با تبریک روز روستا و با برشمردن نقش روستاها در اقتصاد، در جمع کارآفرینان استان افزود: تبدیل هر خانه روستایی به کارگاه کوچک تولیدی و اقتصادی گامی بزرگ در جهاد اقتصادی است.
وی بیان کرد: اقتصاد این استان تنها با ایجاد و راه اندازی کارخانه های صنعتی بزرگ رونق نمی یابد بلکه یکی از راهکارهای مناسب در این زمینه توجه جدی به واحدهای تولیدی کوچک روستایی براساس توانمندی ها و ظرفیت های هر روستاست.
خادمی با بیان اینکه این استان بیش از یک هزار و 700 روستا دارد، اظهار داشت: کمتر از نیمی از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند که با توجه به ظرفیت های مختلف، آنها می توانند پایه اقتصادی، تولیدی و اشتغال استان شوند.
وی نسبت به توجه هرچه بیشتر به روستاها تاکید کرد و افزود: تخصیص امکانات و منابع به این مناطق و افزایش نظارت بر مناطق روستایی موجب کاهش مشکلات اقتصادی، اشتغال و تولید خواهد شد.
استاندار استان تصریح کرد: برنامه ریزی برای نواقص خدمات رسانی در زمینه های جاده، آب، برق، گاز، فضاهای آموزشی، بهداشتی، ورزشی و مسکن در روستاها، مهاجرت را کاهش داده و حتی با مهاجرت معکوس، روستائیان را وارد عرصه کار و تلاش، سرمایه گذاری و رونق تولید با ایجاد بنگاه های اقتصادی خواهد کرد.
وی افزود: در این زمینه باید از تجارب ارزنده سایر استان های کشور بهره گرفت و از منابع و ظرفیت ها با ایجاد تعاونی های توانمند روستایی استفاده بهینه کرد.