معاون علم و فناوری مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با بیان اینکه خوشحالیم که امروز اولین نشست از سلسله نشست های برند شهری با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: «برند» یکی از ابزارهایی است که به درستی درک نشده و از آن برای کسب موفقیت اقتصادی در شهرها استفاده نشده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی فرهادی با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران وظیفه دارد تمام اقدامات حال و آینده مدیریت شهری را بر مبنای تحلیل، پژوهش و ثبات علمی پشتیبانی کند .

وی با اشاره به اینکه آینده پژوهی در صدر برنامه های ما قرار دارد، گفت: مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران سالانه قریب به 70 نشست علمی هدف گذاری و برگزار می کند. در واقع نشست های ما تعاملی است و از متخصصان فن سوال پرسیده می شود که این نشست ها و اثرگذاری های آن به مراتب از ارایه مقالات علمی بالاتر است .

فرهادی تصریح کرد: معتقدیم اگر قرار است فعالیتی در شهر انجام بگیرد باید حتما پشتیبانی علمی داشته باشد .

وی با اشاره به اینکه زمانی قدرت در نفرات، جمعیت، اقتصاد و شرایط ژئوپولوتیکی خلاصه می شد، تصریح کرد: در حال حاضر قدرت عبارت است از یک رسانه و هر فردی که اطلاعات داشته باشد، قدرت برتر خواهد بود. در نظام اسلامی رسانه اولویت اول را دارد اما رسانه ها هم باید صداقت و امانت را مدنظر داشته باشند.

معاون علم و فناوری مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران افرود: فلاسفه تمام مولفه های قدرت را بررسی کردند و در نهایت اعلام کردند که قدرتی بالاتر و فراتر از قدرت رسانه وجود ندارد .
فرهادی با تاکید براینکه رسانه می تواند موثر و زبان گویای حقیقت باشد، خاطرنشان کرد:ما در دنیایی زندگی می کنیم که فرهنگ در کلیه رفتارهای انسانی و حتی مکان ها کاملا مشهود است. یکی از مقوله هایی که امروزه دولت ها و مجموعه های مدیریت شهری به آن توجه ویژه ای دارند، بحث برندینگ شهری است .

وی تاکید کرد: درواقع روش هایی که شهرهای مختلف دنیا در پیش می گیرند تا به اهداف خود به منظور جذب سرمایه های مالی، انسانی یا توریست دست یابند، استراتژی برند شهری نامیده می شود.

معاون علم و فناوری مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران در پایان گفت: معتقدیم همکاری و همسویی رسانه ها و نقش آنان در ترویج برند شهری بسیار تاثیرگذار است.