به گزارش خبرنگار مهر، عزیزالله شهیدی فر یکشنبه شب در کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران در بابل افزود: به دلیل اینکه در مازندران رطوبت وجود دارد مصرف سموم می تواند آسیب های زیادی را به بار آورد لذا این میزان مصرف باید کاهش یابد.
شهیدی فر گفت: کاهش مصرف سموم کشاورزی از اولویت های برنامه جهاد کشاورزی است و نمی توان گفت که کود کمپوست جایگزین خوبی برای کودهای شیمیایی است چون جز اندکی از کارخانه های ما که دارای کنترل کیفی هستند، بخش عمده ای از آنان دارای کنترل کیفی نیستند، بنابراین می توان از این کود به عنوان مکملی خوب استفاده کرد.
وی ضمن بیان این مطلب که در آن زمان کمتر به مسائل زیست محیطی و سلامت انسانی توجه می شد؛ اظهار داشت: امروز همین هشدار ها در راستای توجه به مسائل زیست محیطی یکی از مواردی است که به کاهش مصرف سموم در مازندران کمک قابل توجهی کرده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه باید به سمت کاهش سموم کشاورزی پیش برویم افزود: تاکنون بیش از 15 قلم از سموم کشاورزی پرخطر در مازندران با حجم یک میلیون و 200 هزار کیلوگرم حذف شده و سموم کم مخاطره جایگزین آن شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران آموزش را در کاهش مصرف سموم کشاورزی بسیار موثر خواند و گفت: در حال حاضر 67 منطقه در استان به صورت پایلوت آموزش کاهش مصرف سموم را برعهده دارند.