به گزارش خبرنگار مهر، علی تعالی ظهر دوشنبه در کارگروه امور اقتصادی و تولیدی بخش کشاورزی شهرستان همدان با بیان اینکه وقتی مسائل چکش کاری می شود نتیجه خوبی ایجاد خواهد شد، اظهار داشت: مسدود شدن ۳۷ حلقه چاه غیر مجاز و ذخیره چهار میلیون متر مکعب آب در بخش مرکزی همدان اتفاق خوبی است.
وی با بیان اینکه باید در بخش قهاوند نیز ورود پیدا کرد و نسبت به چاه های غیر مجاز اقدامات لازم را انجام داد، بیان کرد: با توجه به کم بودن بارش ها مسدود کردن چاه های غیر مجاز در صرفه جویی آب تاثیر گذار است.
فرماندار همدان با بیان اینکه درخصوص ۴۵ حلقه چاه متخلف باید نامه ای به اداره برق ارسال و نسبت به قطع برق این چاه ها اقدام شود، عنوان کرد: امور آب باید برای چاه های متخلف جرائمی در نظر بگیرد و اطلاع رسانی درخصوص برخورد با متخفان انجام شود.
تعالی با بیان اینکه طرح سرشماری کشاورزی در ۱۲۴ روستای شهرستان همدان انجام شد، ادامه داد: یکی از پیش نیازها برای برنامه ریزی آینده آمار کشاورزی است و برای برنامه ریزی دقیق در بخش کشاورزی به سرشماری کشاورزی نیاز است.
وی با بیان اینکه در روستای ورکانه دست درازی های زیادی به منابع طبیعی شده است و برای بهره برداری از معادن سیلیس بیش از چیزی که در نظر گرفته شده بود تخطی کرده اند، اظهار داشت: برای برخورد با این تخلف تمام تجهیزات و ماشین آلات معدن جمع آوری شد.
فرماندار همدان با بیان اینکه دست کشاورز برای انتخاب پیمانکار باید باز گذاشته شود، ابراز داشت: ۳۰ هزار هکتار اراضی آبی در شهرستان همدان وجود دارد که ۵۰ درصد آن زیر پوشش آبیاری تحت فشار است.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار همدان نیز در ادامه با بیان اینکه بانک های عامل از جمله بانک اقتصاد نوین برای پرداخت تسهیلات از سوی صندوق توسعه ملی وثیقه شهری و کارمندی می خواهد، اظهار داشت: فردی که در روستا زندگی می کند نمی تواند وثیقه شهری و یا کارمندی برای دریافت تسهیلات بیاورد و باید به این موضوع رسیدگی شود.
محمد علی محمدی با بیان اینکه آزمایش خاک باید مدیریت شود، بیان کرد: کسانی که طرف قرارداد هستند انجام آزمایش خاک را به افرادی که مورد وثوق خود هستند می سپارند که باید جلوی این کار گرفته شود تا رانت ایجاد نشود.