به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی توحیدی در حاشیه بازدید از روند اجرای طرح ترسیب کربن در منطقه شهداد با اشاره به اهمیت و جایگاه طرح ترسیب کربن در حفظ منابع طبیعی، افزود: تاکنون پنج میلیارد و 200 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی در راستای اجرای این طرح در سه روستای سیرچ، تکاب و اندوهجرد هزینه شده است.
وی بیان کرد: اعتبار اجرای طرح ترسیب کربن در سه دهستان سیرچ، تکاب و اندوهجرد منطقه شهداد به منظور اتمام طرح 30 میلیارد ریال است.
وی گفت: این طرح با همکاری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری، دفتر عمران ملل متحد و اداره کل منابع طبیعی اجرا می شود.
فرماندار کرمان تصریح کرد: مردم با اجرای طرح ترسیب کربن و برگزاری کارگاه های آموزشی نسبت به فواید جنگل ها و مراتع بیش از پیش آشنا می شوند و موجب خواهد شد روستاییان در منابع طبیعی دخل و تصرفی نداشته باشند.
وی هدف از اجرای طرح ترسیب کربن را ایجاد اشتغال با همکاری سازمان جنگل ها و مراتع، دفتر عمران ملل متحد و اداره کل منابع طبیعی عنوان کرد و گفت: حفظ، توسعه و احیای منابع طبیعی بدون مشارکت مردم قابل انجام نیست.
توحیدی تاکید کرد: اجرای طرح ترسیب کربن موجب افزایش پوشش گیاهی و ایجاد جنگل در مناطق بیابانی شده و از بیابان زایی جلوگیری می کند.
وی گفت: طرح ترسیب کربن سال 2004 میلادی در حسین آباد سربیشه خراسان جنوبی به عنوان نخستین طرح در ایران با رویکرد مشارکتی در بهره برداری و مدیریت عرصه های منابع طبیعی توسط مردم اجرا شد.
فرماندار کرمان افزود: این طرح هم اکنون در مناطق مختلفی از استان و شهرستان کرمان نیز در حال اجراست.