به گزارش خبرنگار مهر، مریم رحیمی عصر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان اظهار داشت: در راستای توسعه پوشش گیاهی به منظور مقابله با فرسایش بادي و بیابانزدایی در اراضی بیابانی جنوب شرق شهرستان در منطقه اعلاء عملیات بیولوژیک بذر کاری در پشت بندهای خاکی کوچک احداثی در قالب پروژه کنترل هرز آب انجام شد.
وی افزود: توسعه پوشش گیاهی به منظور مقابله با فرسایش بادي و بیابانزدایی یکی از عمده ترین اهداف اجراي طرح هاي بیابانزدایی محسوب می شود بنابر این به هر شکلی که بتوان پوشش گیاهی را احیاء کرد و درصد تاج پوشش آن را به حد قابل قبولی رساند، نوعی مقابله با بیابانزایی محسوب می شود.
مسئول واحد بیابانزدایی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان یکی از روشهاي قابل قبول در توسعه پوشش گیاهی را استفاده بهینه از رواناب هاي سطحی در مناطق بیابانی دانست که این مهم با احداث بندهای خاکی کوچک در قالب پروژه کنترل هرزآب اجرایی شد.
رحیمی تصریح کرد: عملیات بیولوژیک بذرکاری بصورت کشت بذور گیاهان بیابانی همچون گز و تاغ در پشت بندها قبل از بارندگی و بلافاصله پس از جمع آوري بذور طی هفته های اخیر اجرایی و به اتمام رسید.
وی در خاتمه اظهار داشت: پیش بینی می شود مجموعه این عملیات شامل پروژه های کنترل هرزآب و بذر کاری تاثیر بسزایی در جلوگیری از فرسایش بادی و تغذیه سفره های آب زیر زمینی منطقه داشته باشد.