مشهد-معاون اجرایی اداره کل امور اتباع و مهاجران وزارت کشور اظهار داشت: خدمات جمهوری اسلامی ایران به دانش آموزان پناهنده و تبعه بسیار گسترده و دارای هزینه بسیار زیادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس نصرالهی روز سه شنبه در مراسم  افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه مولوی برای دانش آموزان خارجی در تبادکان مشهد با حضور نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل و نمایندگان چندین سفارت خانه بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران زمینه  تحصیل بسیاری از اتباع بیگانه را فراهم کرده تا آنها پس از علم آموزی برای سازندگی کشور خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه ۳۳۰ هزار دانش آموز تبعه بیگانه در ایران مشغول به تحصیل هستند بیان کرد: هر دانش آموز خارجی در طول سال ۱۳ میلیون ریال برای کشور هزینه بر می دارد که این رقم معادل ۵ هزار میلیارد ریال در طول سال می شود.

وی افزود: با توجه به اینکه ۱۲ سال برای تحصیل این داشن اموزان باید هزینه شود این تعداد دانش آموز در نهایت ۶۰ هزار میلیارد ریال هزینه برای جمهوری اسلامی ایران به همراه خواهند داشت.

وی تعداد مدارسی را که دانش آموزان خارجی در ان تحصیل می کنند یک هزار و ۳۰۰ مدرسه عنوان کرد و افزود: خدمات جمهوری اسلامی به مهاجران نیاز به مستند سازی دارد.

وی گفت: از سازمان ملل انتظار می رود به دلیل هزینه زیادی که خدمات رسانی به پناهندگان در بردارد در رسیدگی به امورات پناهنگان کمک کند.

۶۰ هزار دانش آموز تبعه بیگانه در خراسان تحصیل می کنند

معاون هماهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در مراسم گشایش مدرسه مولوی در منطقه تبادکان گفت: تعداد ۶۰ هزار دانش آموز تبعه بیگانه در دو هزار کلاس درس مشغول تحصیل هستند.

حسین شادکام افزود: مدرسه مولوی با اعتبار ۱۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات کمیساریای عالی سازمان ملل متحد و کشورهای کمک کننده شامل استرالیا، ژاپن و آلمان احداث شده است.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۵۰۰ دانش آموز در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۲۷۰ نفر از کشور افغانستان هستند.