به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست كه روز چهارشنبه ۸ بهمن، برگزار شد، هیأتی از اندیشمندان ایران از جمله علیمحمد حلمی، رییس مركز گفتوگوی ادیان و تمدنهای این سازمان، حجتالاسلام مسجدجامعی و طاهریان، سفیر كشورمان در كره و نیز اندیشمندان مسیحی و بودایی كره جنوبی از شین ایك سانگ، عضو كمیته گفتوگوی ادیان مركز ادیان برای صلح كره جنوبی، پارك گوانگ سو، رییس دانشكده مطالعات بودیسم دانشگاه ونك وانگ، سون چانگ میونگ، رییس دانشگاه كاتولیك سووان، لی یونگ بائه، هیوندو پارك و خانم آن سانگ جون، از دانشكده الهیات دانشگاه كره به همراه جمعی از اساتید، دانشجویان، راهبان بودایی و كشیشان مسیحی، حضور داشتند.
این دور از گفتوگوها با عنوان «همكاری ادیان برای صلح عادلانه و جهان عاری از خشونت» و عناوین فرعی «معنویت و نقش آن در پیشگیری از خشونت و افراطگرایی» «مسئولیت رهبران و اندیشمندان دینی برای برقراری صلح» «امنیت و آرامش، گفتوگوی بین ادیان برای فهم مشترك و مقابله با افراطگرایی» برگزار شد.
سخنرانیها و مقالات ارایه شده در موضوعات فوق به زبانهای كرهای و انگلیسی بود كه در ٦ پنل برگزارشد. پایان هر جلسه، پرسشهایی پیرامون اسلام، شیعه، تعامل جمهوری اسلامی ایران با غیرمسلمانان، فعالیتهای مركز گفتوگوی ادیان و دهها سؤال دیگر مطرح و پاسخهای لازم ارایه شد.
همچنین علاوه بر نشست روز چهارشنبه، در دو روز گذشته نیز ملاقاتها و بازدیدهایی از معبد و دانشگاه بودایی كره جنوبی و مركز آموزش مسیحیان كاتولیك انجام شد كه در این باره میتوان به ملاقات با كیم هی جونگ، اسقف اعظم مسیحیان كاتولیك و مانك نامگون سونگ، راهب بزرگ بودایی كره جنوبی، همچنین حضور در نشستی با جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه ونك وانگ شهر اكسان كره جنوبی، اشاره كرد. این نشست با موضوع نفی خشونت و افراطگرایی از منظر اسلام و ضرورت همكاری همه رهبران و پیروان ادیان برای صلح عادلانه برگزار شد.
همچنین در این نشست سؤالاتی درباره عملكرد گروه تروریستی داعش مطرح شد كه پاسخهای لازم از سوی هیأت ایرانی، ارایه شد. این هیأت همچنین علت رشد و ادامه فعالیتهای گروههای تروریستی از جمله داعش كه به دلیل حمایتهای آمریكا و غرب و برخی دولتهای عربی توانستهاند در منطقه و دیگر مناطق جهان مشكلاتی را ایجاد كنند، را توضیح دادند.
بنا بر اعلام این خبر، نامه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) به جوانان اروپا و آمریكای شمالی كه حاوی نكات بسیار مهمی برای روشنگری مردم جهان نسبت به اسلام واقعی، دامن زدن رسانههای غربی و منابع خبری صهیونیستی به اسلامهراسی و ضرورت مراجعه غیرمسلمان به ویژه جوانان به متون اصلی قرآن و زندگی پیامبر گرامی اسلام (ص) است، برای شناخت درست دین مبین اسلام، بین شركتكنندگان در نشست توزیع شد.
در پایان این دور از گفتوگوها مقرر شد تا نشست پنجم گفتوگوهای دینی مركز گفتگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات و مركز ادیان برای صلح كره جنوبی، سال آینده در تهران، برگزار شود.
انتهاي پيام/