به گزارش خبرنگار مهر، جعفر واثقی عصر یکشنبه در انجمن کتابخانه های مازندران گفت: در حال حاضر تنها ۱۰۸ باب کتابخانه وجود دارد که در خور شان مردم و بویژه جوانان و نوجوانان ما نیست.
مدیرعامل انجمن خیرین کتابخانه ساز مازندران افزود: خیرین می توانند با هدایت سرمایه های خود به سمت کتابخانه سازی، زمینه رشد علمی و فرهنگی فرزندان این مرز و بوم را فراهم آورند و جشنواره خیرین کتابخانه ساز نیز با همین هدف برگزار می شود.
عبدالحسین باقری سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران در این جلسه با اشاره به حضور موثر خیرین در پیشبرد آرمان های انقلاب و رسیدن به معیارهای یک جامعه دانش محور و فرهنگی، اظهار داشت: خیرین با نقش آفرینی خود در کتابخانه سازی، حرکت به سمت فرهنگ سازی کتابخوانی را تسریع می بخشند.
وی افزود: جشنواره خیرین کتابخانه ساز با وجود بیش از ۵۰ پروژه کتابخانه در مازندران، از اهمیت ویژه ای برخوردار است و با مشارکت خیرین در جهت اتمام این پروژه ها، شاهد تغییر چهره استان در زمینه فضای کتابخانه ای خواهیم بود.
حسین اسلامی رئیس مرکز ساری شناسی نیز در این جلسه ورود خیرین به کتابخانه سازی را ضروری دانست و اذعان نمود: برای حفظ فرهنگ بومی و ارتقا خودآگاهی های اجتماعی، باید زمینه گسترش و رشد کتابخانه های عمومی را فراهم آورد و دستیابی به این هدف بدون حضور خیرین به راحتی امکان پذیر نخواهد بود.
این محقق و استاد دانشگاه افزود: جشنواره خیرین با برنامه ریزی های لازم در سطح بالایی انجام می شود تا موضوع کتابخانه های عمومی و لزوم گسترش آن، به یک دغدغه برای خیرین تبدیل شود.