مشهد- فیلم داستانی کوتاه«چشم آبی» و مستند«فیه مافیه» صبح امروز در سالن سینمای هویزه مشهد به نمایش و سپس با حضور کارگردان این آثار و جمعی از اهالی هنر مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق داوری فر کارگردان مستند «فیه ما فیه» در جلسه نقد این فیلم در سینما هویزه مشهد بیان کرد: هر دو فیلم که در این سالن به نمایش در آمد دارای اشکالات فنی بود  و لذا به دلیل حساسیت های خاصی که این کار داشت من پنج سال برای تولید این فیلم وقت گذاشتم تا به نتیجه رسیدم.

وی اضافه کرد: موضوع این فیلم در باره جامعه روحانیت است و کمتر کارگردانی به طرف این قشر رفته است و از آنجا که خلوت را بیشتر می پسندند لذا جلب رضایت از آنها برای حضور در فیلم زمان می برد.

این کارگردان با اشاره به سختی ساخت این فیلم ادامه داد: من در قسمت هایی از مستند کیفیت را فدای محتوا کردم زیرا نه سینماگران توانسته اند اعتماد روحانیت را جلب کنند و نه روحانیت با آنها همکاری و تعامل داشته اند لذا بهتر است این تعامل شکل گیرد تا مشکلات ساخت فیلم در این حوزه کاهش یابد.

داوری فر بیان کرد:فیلم من  برای قشری ساخته شده است که علاقه ای به روحانیت ندارند و نگاهشان به آنها متفاوت است تا روحانیت برای این قشر بازتعریف شود.

کیفیت نمایش فیلم پایین بود

امیر مسعود سهیلی کارگردان فیلم «چشم آبی» نیز در ادامه ضمن گلایه از مشکلات فنی پیش آمده برای اثرش به بازبینی فیلم قبل از نمایش تاکید کرد و اظهار داشت: بهتر است فیلم قبل از نمایش مورد بازبینی قرار گیرد تا اشکالات فنی برطرف شود.

وی افزود:صدا و تصویر این فیلم آن چیزی نبود که شما دیدید و خیلی فرا تر از این است ولی متاسفانه در این سالن به نحو خوبی به نمایش در نیامد و از کیفیت مطلوب برخوردار نبود.

این کارگردان در خصوص نگارش فیلم نامه و تولید آن عنوان کرد: فیلم «چشم آبی» اقتباسی از داستان جواد مجابی است و با کسب رضایت از ایشان فیلم نامه نوشته شد و در گروه فیلم نامه نویسی بارها مورد بازنویسی قرار گرفت و موفق شده در فستیوال ها و جشنواره های خارجی متعددی جوایزی کسب کند.

سهیلی تصریح کرد: برای کسب بودجه از تهران از طریق سینمای جوان اقدام کردیم اما موفق نشدیم در نهایت این فیلم با بودجه شخصی ساخته شد و تهران فیلم ساخته شده را مجددا از ما خریداری کرد.

 کارگردان فیلم «چشم آبی» در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر اذعان کرد: کیفیت فیلم خوب نبود و این به خاطر این است که چندین فیلم در این سالن به نمایش در می آید و چون هر فیلم را می خواهند در یک فایل پخش کنند و فیلم ها پسوند های متفاوتی دارد یا با دوربین های مختلفی ضبط شده است و نرم افزار های تدوین نیز با یکدیگر فرق می کند لذا این مسئله در پخش مشکل ساز می شود.

وی در ادامه افزود: مسئول پخش این فیلم قبل از نمایش آن را بازبینی نکرده بود در حالی که می بینیم در کمتر جایی دیده می شود قبل از نمایش فیلم مورد بازبینی قرار نگیرد.

امیر مسعد سهیلی خاطر نشان کرد: این مشکل در فیلم «فیه ما فیه» و نیز انیمیشن پخش شده نیز به صورت جزئی تر وجود داشت و بهتر است از این خطاهای جزئی دوری کنیم و سعی کنیم روی پای خودمان بایستیم چون این مشکلات در شان سینمای ما نیست.

وی در پایان یاد آور شد: به علت اینکه منتقد برنامه فیلم من را ندیده بود می خواستم جلسه را ترک کنم و تنها به خاطر احترام به مخاطب این کار را نکردم زیرا این حرکت را توهینی نه تنها به خودم بلکه به مخاطب حس کردم و اگر در جلسه آتی منتقد فیلم را ندیده باشد اصلا شرکت نمی کنم.

در حاشیه

نمایش دو فیلم و یک انیمیشن با نقص فنی مواجه بود و در هنگام پخش فیلم «چشم آبی» تصویر تا دقایقی قطع شد.

در انتهای این جلسه پرسش و پاسخ بین کارگردان دو اثر و حضار انجام شد و منتقد این نشست فیلم «چشم آبی» را ندیده بود لذا بدون هیچ پیش زمینه ای در این جلسه شرکت کرده بود که این موجب انتقاد کارگردان این اثر و برخی از مخاطبان شد.

 در نهایت نقد تندی از جانب یکی از خبرنگاران نسبت به کیفیت پایین این جلسه عنوان شد واکرم شاه محمدی، مسئول سینمای جوان  از برگزاری مجدد نمایش فیلم چشم آبی و نشست نقد و بررسی آن خبر داد.

 

 

برچسب‌ها