به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام حسین کریمی شامگاه سه شنبه در اختتامیه اولین المپیاد فرهنگی ورزشی طلاب حوزههای علمیه استان قم اظهار کرد: فقر حرکتی، دیسک کمر، پیری زودرس و افسردگی از مشکلاتی است که در بین طلاب کم و بیش وجود دارد، بنابراین چارهای نداریم که امر ورزش را جدیتر بگیریم.
وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری در جایی فرمودند که طلبهها را باید وادار به ورزش کرد. از آنجایی که طلاب در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشگام هستند، وقتی پیام مقام معظم رهبری به آنها ابلاغ شد رغبت بیشتری به امر ورزش پیدا کردند.
حجتالاسلام کریمی گفت: در گذشته، هفتهای یک یا دو سانس از استخر را برای طلاب در نظر میگرفتیم ولی در حال حاضر هر هفته ۳۷ سانس استخر داریم، یعنی هر هفته ۴ هزار نفر را با ۸۰ درصد تخفیف به استخر اعزام میکنیم.
به گفته مدیرکل تسهیلات حوزههای علمیه قم، ۶ مجموعه ورزشی در حوزه دارد یا حوزه علمیه با آنها قرارداد دارد که طلاب و خانوادههای آنها از این ظرفیت استفاده میکنند.
وی با اشاره به رونق ورزشهای کوهنوردی و تیراندازی در میان طلاب علوم دینی، گفت: اولین خانه سلامت در شهرک مهدیه راهاندازی شده و خدماتی همچون آموزشهای کاربردی، مشاوره تغذیه و طب اسلامی در این مرکز ارائه میشود.
حجتالاسلام کریمی از ارائه آموزش شنا به بیش از دو هزار نفر از طلاب در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: امسال هم تعداد قابل توجهی از طلاب در این آموزشها شرکت کردند.
وی اظهار کرد: با وجود اینکه فقط ۵ روز برای ثبت نام طلاب در این المپیاد در نظر گرفته شد ولی دو هزار و ۴۰۰ نفر از ۶۰ مدرسه علمیه در ۱۴ رشته این المپیاد شرکت کردند.
وی افزود: اگر بخواهیم طلاب علوم دینی به امر ورزش وادار شوند، چارهای نداریم جز اینکه سرانه ورزشی برای طلاب و خانوادههای آنها در نظر بگیریم و تا این اتفاق نیفتند ورزش طلاب سامان پیدا نمیکند.
مدیرکل تسهیلات حوزههای علمیه استان قم اضافه کرد که الگوسازی اخلاقی از برکات ورزش طلاب علوم دینی است.
در پایان این مراسم از برترینهای اولین المپیاد فرهنگی ورزشی طلاب حوزههای علمیه استان قم در رشتههای مختلف تجلیل شد.