دكتر هادي منوري تصريح كرد : از سالها پيش ، عده اي با غرض يا بدون غرض ، دائما اين آيه ياس را در وادي ادبيات ما تكرار مي كنند كه : " دوران پويايي غزل " و اصولا شعر كلاسيك گذشته است و جوانان و نوقلمان در صف اصلي براندازي اين نوع ادبيات سنتي و ريشه دار اين سرزمين هستند ، در صورتي كه دريافت بيش از يكصد اثر قوي و منسجم كه بيش از هشتاد و چند اثر ، با فضا و قالب هاي شعر كلاسيك سروده شده و از جهاتي نيز نسبت به آثار گذشته اين شاعران جوان ممتاز هستند ، اين فرضيه اشتباه را كنار زد .
دبير جشنواره ادبي - دانشجويي " گريز آهوانه " خاطرنشان ساخت : هركس باور ندارد ، به جشنواره بيايد و يا قبل از آن ، طي هماهنگي هايي ما امكاني را برقرار مي كنيم كه تعدادي از اين آثار را ببيند و از نزديك برخي از آنها را مطالعه كند ، البته پس از برگزاري جشنواره ، دبيرخانه حتما نسبت به انتشار اين اشعار اقدام خواهد كرد .
اين شاعر و منتقد ادبيات ، تصريح كرد : جشنواره شعر گريز آهوانه در حقيقت مي خواهد تعميق بخشيدن به فرهنگ ديني و اعتقادي دانشجويان را دنبال كند و مراتب ارادت ، عشق و ايمان دانشجويان كشورمان را نسبت به خاندان بزرگ عصمت و طهارت ( ع ) نشان بدهد .
دكتر هادي منوري خاطرنشان كرد : مطلب ديگر كه باز هم در جريان استقبال پرشور اهل قلم و جوانان كشور از اين جشنواره به ذهن خطور مي كند ، نفي نظرات و ديدگاه هاي كساني است كه از روي جهل ، يا آگاهانه و مغرضانه مي گويند " : جوانان ما از دين دور شده اند ... " ، اين عده در مواقعي نيز از كم اعتقاد شدن طيف دانشجو ، روشنفكر و اهل قلم و انديشه ، سخن مي رانند ، اكنون بيايند و ببينند كه گمنام ترين جوانان اهل قلم ما چگونه به اهل بيت ( ع ) نگريسته و با چه قوتي از دين و بزرگان دين سخن و گفته و قلم زده اند .
وي افزود : با توجه به ساختار شكني ها و هنجار شكني هايي كه جوانان اهل قلم ما در فرم و محتوا دارند و با توجه به نگاه تيزبينالنه و هوشمندانه دانشجوبيان به ادبيات ديني ، ما اكنون شاهد آثاري بديع و هيجان انگيز هستيم و تا الان حدود 100 اثر رسيده ، البته تا پايان آبانماه فرصت ارسال اثرهست و تجربه نشان داده است كه هميشه درروزهاي آخر دريافت آثارشتاب بيشتري مي گيرد .