به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد حسینی شامگاه سهشنبه در نشست ستاد بزرگداشت مقام معلم و شورای آموزشوپرورش خراسان رضوی که در محل استانداری برگزار شد اظهار کرد: بالاترین سند ملی در حوزه آموزشو پرورش، سند بنیادین تحول آموزشو پرورش است که تکلیفی بر همه ما به شمار میرود.
وی با بیان این که محیا بودن تمام ساز و کارهای سند تحول می تواند تغییرات زیادی در کیفیت آموزش ایجاد کند ادامه داد: تحقق سند تحول جز از راه تکریم و بزرگداشت مقام معلم حاصل نمی شود که در همین راستا ستاد دائمی بزرگداشت مقام معلم با استفاده از ظرفیت فکری معلمان تشکیل و به دنبال تحقق این امر است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان این که بیش از ۶۰ درصد معلمان در پارلمان مجازی معلمان عضو هستند خاطرنشان کرد: این پارلمان با داشتن کارگروه ها و انجمن های متنوع در حقیقت توانسته علاوه بر حضور فیزیکی معلمان در مدارس از نظرات و پیشنهادات آنها در فضای مجازی استفاده کند.
وی روز معلم را یک نماد برای تکریم علم و عالم در جامعه دانست و ادامه داد: فرآیند انتخاب معلم نمونه از ۲۵ آذرماه سال گذشته در سه حوزه دانشی، مهارتی و ارزشی آغاز شد که معلمان در این سه محور مورد ارزیابی قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: مدرک تحصیلی، مدارک حرفه ای، ترجمه و تألیف، اقدام پژوهی، آشنایی با زبان های خارجی، دوره های ضمن خدمت، ارزشیابی سالانه، تولید وسایل کمک آموزشی و اختراعات و اکتشافات در حوزه آموزش بخشی از شاخص های انتخاب معلم نمونه در سال گذشته بوده است.
حسینی در خصوص تعداد معلمان شرکت کننده در طرح معلم نمونه، ابراز کرد: ۴ هزار و ۷۰۰ معلم برای شرکت در این طرح متقاضی بودند که از این بین، یک هزار و ۶۰۵ نفر در سطح مناطق به عنوان معلم نمونه انتخاب شدند که ۳۰۹ نفر برگزیده و ۶۳ نفر آنان به عنوان معلم های نمونه استانی و کشوری انتخاب شدند.
وی به تغییر ایجاد شده در انتخاب معلمان برگزیده اشاره کرد و افزود: هر سال معلمان برگزیده از بین مدارس دولتی انتخاب می شدند اما در انتخاب معلم برگزیده سال گذشته از چهار معلم نمونه، سه معلم از مدارس دولتی و یک معلم از مدارس غیر دولتی انتخاب شدند.