شازند- مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی گفت: مراکز آموزشی فنی و حرفه ای با تشکیل کارگروه های درآمدزایی، تعامل با سایر دستگاه ها و شرکت ها و عقد قراردادهای آموزشی، از نظر بودجه ای تامین می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید بهرام نجفی زاده، پیش از ظهر امروز با حضور در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهدای شهر آستانه گفت: با تلاش و کوشش بهتر است علاوه بر کسب درآمد به دنبال جذب و حفظ کارآموزان با عقد قرارداد های آموزشی باشیم.

وی افزود: با پیگیری های انجام شده، امسال پیش بینی می شود میزان اعتبارات تخصیصی افزایش یابد، اما باید مبنا را بر کسب درآمد بیشتر قرار دهیم تا دچار کمبود اعتبار نشویم.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان بر آموزش های کمی و کیفی تاکید کرد و افزود:  روش های شناخت و جذب دستگاه ها و شرکت های هدف و نیز افزایش کمی و کیفی آموزش ها، می تواند در کاهش هزینه ها بسیار موثر باشد.

نجفی زاده با بیان اینکه مراکز فنی و حرفه ای می توانند با دانشگاه ها رقابت کنند، افزود: مراکز فنی و حرفه ای می توانند با کمک از مربیان زبده، متخصصان تجربی و حازقی را آموزش دهند و با توجه به اینکه استان مرکزی یک استان صنعتی است، صنایع و تولیدکنندگان از آموزش دیدگان حرفه ای استفاده کنند.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان مرکزی در بازدید از کارگاه های آموزشی مرکز شهدای شهر آستانه،  شرایط دوره های آموزشی، تجهیزات، مواد مصرفی و حضور کارآموزان را در این مرکز مورد بررسی قرار داد.