فاطمه اسکندری در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه سال گذشته اولین گرمخانه شهرداری کرج راه اندازی شد، اظهار کرد: متاسفانه برای توسعه این گرمخانه ها برخی اعضای کمیسیون فرهنگی شورای شهر مخالف هستند و برای این مخالفتشان استدلال هایی دارند که قابل هضم نیست.
اسکندری در ادامه گفت: برخی نمایندگان مردم در پارلمان شهری معتقدند ایجاد گرمخانه در کرج موجب استفاده برخی افراد در سایر شهرها شده است. با ایجاد جذابیت پای آنها را به کرج باز می کند. این در حالی است که باید به این مقوله با دید فرهنگی و اصلاحی نگاه کرد.
عضو شورای اسلامی شهر کرج گفت: مدیریت شهری باید در بحث گرمخانه ها و مباحث فرهنگی مربوط به آن جدیت بیشتری به خرج دهد و نگاهی اصلاحی داشته باشد.
وی با بیان اینکه این نوع نگاه ها ما را درتحقق اهدافمان دچار مشکل می کند گفت: ایجاد گرمخانه و فراهم کردن نیازهای اولیه عده ای از افراد آسیب دیده جامعه یک بُعد موضوع است. باید بتوانیم با اجرای کارها و اقدامات بخشی این افراد را توانمند کنیم و به عنوان افرادی سازنده به جامعه باز گردانیم.
اسکندری بازگرداندن بخش اندکی از مخاطبان گرمخانه ها به جامعه را یک موفقیت برای کلانشهر دانست و گفت: بسیاری از افرادی که از خدمات گرمخانه شهرداری در سال گذشته بهره مند شدند کسانی بودند که جزو افراد بی خانمان ها و قشر تهی دست جامعه نبودند و به دلایلی از فضای خانواده در مانده بودند. می توان با برخی فعالیت های ارشادی و آموزش دادن مهارت های لازم در ساعات حضور این افراد در فضای گرمخانه آنها را توانمند ساخت و از چرخه افراد پرخطر دور کرد.
عضو شورای اسلامی شهر کرج در پایان گفت: کلانشهر کرج نیاز به گرمخانه های بیشتری برای هدایت افراد آسیب پذیر دارد. امیدوارم اعضای کمیسیون فرهنگی با تدبیر لازم کمک کنند تا مدیریت شهری در این خصوص اقدامات موثرتری را انجام دهد.