شاكري درگفت وگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، تنش هاي ايجاد شده بعد از انتشارمجموعه داستان " من قاتل پسرتان هستم " نوشته احمد دهقان و نقدها و اظهارنظرهاي پس از آن را اتفاقي تاسف برانگيز خواند و گفت : با وجود اينكه اين كتاب درميان خانواده ها و مخاطبين اصولگرا و انقلابي ، قابل توجيه نبوده و اقبال ادبي خود را تنها در ميان محافل روشنفكري جستجو كرده است ازاين نكته نمي توان غافل شد كه حفظ حرمت و شان اشخاص يك سوي ماجرا و خطاي تحليلي و داستاني ، سوي ديگر آن است .
شاكري با تاكيد بر اين مطلب كه تنها مي بايست نگاه تحليلي و انتقادي را به جانب اثر معطوف كرد ، افرادي نظير دهقان ، سيد مهدي شجاعي ، فيروز زنوزي و بقيه چهره هاي طيف اصولگرا را فرزند انقلاب و دفاع مقدس خواند و ادامه داد : خطاي دهقان به اين مي ماند كه انسان درمقابل يك مجسمه ، تنها بيني آن را ديده باشد وچشم خود را بر زيبايي ها و جاذبه ها بسته باشد . به اعتقاد من ، اشكال اصلي قضيه ، در نحوه و موقعيت ايستادن نويسنده است.
وي درپايان خاطرنشان كرد : ژانر ادبي دفاع مقدس ، متكي بر واقعيت است و اميدواريم فعالان اين عرصه با اتكا بر واقعيات و بر اساس خاطرات و مكتوبات بازماندگان جنگ ، از پيدايش انحراف در جريان داستان نويسي دفاع مقدس جلوگيري كنند .